LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása

2016.03.21.
 
 
A Savaria Lions Club Magyarszombatfára a hagyományőrzőkhöz vitt ajándékot húsvétra szemszűrés megszervezésével. A korongozás nagymestereinek segítettünk megvédeni szemük ragyogását.
Az évszázados hagyomány találkozott a 100 éves törekvéssel a szemünk épségének megóvását segítő szolgálattal. Segítő közösségek találkoztak. Kaptunk betekintés az Őrségi élet csodájáról és adtunk tanácsot a szemük védelmére. Köszönjük a szép napot.
 
 
Pár tény: 46 szemszűrés történt 10 órától este 18 óráig tartó munkában.
Megismertük a korongozás, a fazekasság csodálatos hagyományát és az igazi mestereket. Érzékelhettük a vadászat és a természet igazi szeretetét. Egy múzeum őriz egy élet emlékeit. Vendégei voltunk egy igazán példa értékű családnak, látva egy hivatásos nevelő szülő munkáját és azt, hogyan adódik át a nevelésen keresztül a hagyományos nagy családi élet szépsége és végtelenül sok munkája.
Sylvia doktornő egész napos csodás munkával igyekezett segíteni a szemüket féltő embereken és gyerekeken. Itt valóban minden vizsgálat a segítésről szólt. Köszönjük szépen.
A munkában segítő klubtagjaink sokat kaptak nem csak adtak ezen a napon. Sokat dolgozott a szemszűrő buszunk is mert 650 km teljesített. Köszönjük Márkus Árpinak az előkészítést és a szervezést.
Dr. Kneffel Pál elnökünk ezen a napon ugyan adminisztrátorként dolgozott, de büszke lehet a csapatára. A Savaria Lions Club szolgált mert ez a mi hitvallásunk. Öröm számomra ez a tudósítás:
Lions barátsággal: Süle János.
 
Kiegészítés a tudósításhoz: „Köszönjük a lehetőséget, a club tagjainak a fáradságos munkát és remélem, hogy a jövőben hasonlóan tartalmas találkozásokra kerül sor, mindannyiunk örömére.
Köszönettel, szívélyes üdvözlettel a Magyarszombatfáért Hagyományőrző Egyesület nevében: Czugh Mária, az egyesület elnöke. „
 

A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása A Savaria Lc szervezésében: oroszlánok és hagyományőrzők találkozása

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23