LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Adventi készülődés az Első Győri Lions Klubban

2015.12.28.
 
Győrben, a hét civil szervezet összefogásában 2015. december 11-12-13-án közös jótékonysági forralt bor árusításra került sor. Az Európai Borlovagrend Győri Legátusa kezdeményezésére és részvételével a három győri Rotary (Rotary Club Győr, Rotary Club Győr Rába, Rotary Club Győrújbarát) és a három győri Lions klub (Arrabona LC, Patrónus LC, Első Győri LC) bevonásával saját faházban árusították a klubtagok a forró italt.
 
Győrben, a hét civil szervezet összefogásában 2015. december 11-12-13-án közös jótékonysági forralt bor árusításra került sor. Az Európai Borlovagrend Győri Legátusa kezdeményezésére és részvételével a három győri Rotary (Rotary Club Győr, Rotary Club Győr Rába, Rotary Club Győrújbarát) és a három győri Lions klub (Arrabona LC, Patrónus LC, Első Győri LC) bevonásával saját faházban árusították a klubtagok a forró italt. Babarczi Zsuzsanna az Első Győri LC soros elnöke a faház biztosítását vállalta magára, a rendezvény sikeres lebonyolításában aktívan kivette a részét.
Az adventi készülődés és ráhangolódás jegyében zajlott az Első Győri Lions Klub december 10-i klubülése. A programokkal kapcsolatos kérdések megbeszélését követően a klub vendége, Ittzés János Evangélikus Püspök köszöntötte a klubtagokat és az adventi ünnepkör témájában egy széles spektrumú ünnepi beszédet tartott. Az előadás meghallgatása közben lehetőség nyílt az advent üzenetének értelmezésére, átélésére, a karácsonyra való lelki felkészülésre. A Püspöki beszédet követően Kisfaludi Ildikó vak lány előadta Ady Endre: Karácsonyi rege című versét, aki családjával szintén részt vett a klubülésen. A család Mihályiból érkezett, az Első Győri LC Alapítványának támogatására pályáztak, így ismerte meg őket az elnökség.
Az Első Győri Lions Klub szervezésében továbbra is folytatódik a Hotel Kálváriában a Jótékonysági Gyűjtési akció. Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG koordinálja a gyűjtési munkát, a nap 24 órájában leadhatják adományaikat az adakozók. A mosonmagyaróvári és a soproni Lions Klubok is jelentős mennyiségű adománnyal járultak hozzá a program sikerességéhez. Ezúton is köszönjük a felajánlásokat, várjuk a további adományokat.
December 22-én az Első Győri Lions Klub önálló forralt bor árusítást szervez a győri Széchenyi téren. Várjuk a családtagokat, ismerősöket, barátokat egy kis beszélgetésre, borozgatásra!
 

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23