LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Lions Jótékonysági Vállalkozó Est

2016.11.30.
 Az Első Győri Lions Club XXI. alkalommal szervezte meg a hagyományos Jótékonysági Vállalkozói Estjét a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban
 Lions Jótékonysági Vállalkozó Est - 2016. november 4.
 
 
Az Első Győri Lions Club XXI. alkalommal szervezte meg a hagyományos Jótékonysági Vállalkozói Estjét a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.
A meghívott vendég előadó Dr. Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora volt.
Előadásához „A magyar gazdaság versenyképessége, a kis- és közepes vállalatok szerepe” témakört választotta. Az elgondolkodtató és tartalmas áttekintést követően a megjelent cégek képviselőitől kapott kérdésekre is szívesen válaszolt a Professzor úr.
Rendezvényünket megtisztelte részvételével Simon Zoltán, a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége kormányzója, Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG, Dr. Németh Viktor PDG, illetve az Arrabona és Patrónus Lions klubok képviselői is.
Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG az általa alapított 15 éves támogatói plakettet – Lebó Ferenc szobrászművész alkotását - adta át a Helvetia Consulting Kft. ügyvezető igazgatójának.
Az előadást követően a Mindszentpusztai Autista Védőotthon, továbbá a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete Rehabilitációs Központjának kézműves bemutatói emlékezetes élményt nyújtottak minden résztvevőnek.
Ez alkalommal is mintegy 60 győri, és Győr környéki cég nyújtott támogatást, az est nettó bevétele több mint 2,5 millió forint.
A 115 fő részvételével megtartott rendezvény bevételét a Győri Lions Alapítvány Kuratóriuma a honlapon közzétett pályázat alapján ítéli oda a rászorulóknak.
 
Döncző Zoltán
EGYLC
 
 

Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est Lions Jótékonysági Vállalkozó Est

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23