LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Élmények, barátságok, produkciók , szép tárgyak: VAGYOK

2016.04.24.
 
 
A Székesfehérvári Első Lions Club immár kilencedik alkalommal rendezte meg a látássérült, sérült és hátrányos helyzetű embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelemfelkeltés lehetőségét a „VAGYOK 2016” rendezvényt. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.
A Székesfehérvári Első Lions Club a látássérültekért elkötelezett tagsága ezzel a rendezvénnyel kívánja felhívni a figyelmet a fogyatékkal, hátrányban élők átlagon felüli kifinomult képességeire. Az előző rendezvények sikere és jó hangulata azt mutatja, hogy szükség van ilyen találkozóra, ahonnan a résztvevők pozitív élményekkel feltöltődve, új barátságokat kötve távoznak otthonaikba.
 
 
A rendszeresen évenként megjelenők és fellépők mellett egyre nagyobb számban újabb és újabb arcok jelennek meg rendezvényünkön kísérőjükkel együtt.
Már az előző évi rendezvényt követően elindul a készülődés a következő rendezvényre és várják a bemutatkozás lehetőségét.
Országosan Székesfehérvár neve sokak számára, de az érintetteknek különösen a vakok és gyengén látók foglalkoztatásával, gondozásával is összefügg.
Az idén a kézműves kiállításon több, mint 40 kiállító 500 pályamunkája került bemutatásra, amit látás sérült és egyéb fogyatékkal élő emberek készítettek. Láthattunk gyönyörű kerámiákat, szőtteseket, különböző stílusú képeket, állat figurákat, díszpárnákat, tűzzománc alkotásokat, Mindegyik kiállított darab szép kivitelezésű, nagyszerű alkotás volt, amelyek megalkotása még egy látó számára is kihívást jelentene.
A kulturális seregszemlén 35 produkciót láthattunk, ami 120 fellépőt jelentette. Ezek is nagyon érdekes, színvonalas produkciók voltak, az ének, zene, tánc próza és vers kategóriákban.
A „Vagyok 2016” 150 látás sérült és egyéb fogyatékkel élő embert látott vendégül, s összesen 250 résztvevőt számlált az egész napos rendezvény sorozat. Az idén is, mint minden eddigi VAGYOK rendezvényen minden fellépőt és kiállítót megajándékoztunk, hisz aki részt vett és fellépett ezen a seregszemlén, már győztes volt!
Köszönjük minden Lions Klubnak a támogatást, akik akár fellépőkkel, akár nézőként részt vettek rendezvényünkön és erősítették a lions összetartást!
 
„Szolgálunk, az összefogás és a szeretet erejével”
 
Fehér Jánosné Dr Club elnök
 
 

Élmények, barátságok, produkciók , szép tárgyak: VAGYOK Élmények, barátságok, produkciók , szép tárgyak: VAGYOK

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23