LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Huszonöt éves a Pécs Első Lions Club

2015.01.29.
 
 
A Pécs Első Lions Clubnak 2015 a jubileum éve. Klubunk negyed évszázada, az 1990-es alapítás pillanatától igyekszik a Lions Etikai Kódex és a nemzetközi Lions Szövetség jelszava szellemében élni és munkálkodni. Karitatív munkával, támogatással, pénzadománnyal segítjük a rászorultakat Pécsett és a régiónkban.
A karitatív munkánkhoz szükséges forrásokat hangversenyek, színházi előadások, karácsonyi vásárok rendezésével, szervezésével teremtjük elő. Ez azonban aligha sikerülne a pécsi polgárok támogatása, a helyi vállalkozók és magánszemélyek adománya nélkül.
 
 
Ez úton is szeretném megköszönni támogatónk eddigi segítségét.
A 25 év alatt sok sikeres jószolgálati akciót szerveztünk, a vak gyermekek és felnőttek támogatása, a Délszláv háború sérültjeinek segítése, a hajléktalanok ellátása ételosztással, de talán a legmeghatóbb a nagycsaládban élő gyermekeknek a Mikulás napi Bóbita Bábszínházbeli előadásai voltak több éven keresztül.
Klubunk a jubileumi évben több kulturális rendezvényt szervez, a Zsolnay Negyedben, tervezünk egy ünnepi hangversenyt és a Lions Klubok 2. Pécsi találkozóját, melyre a magyar és a külföldi baráti és testvér klubokat hívjuk meg.
Pár fotóval bemutatjuk eddigi tevékenységünket.
Dr. Farkas Zoltán
alapító tag
PDG
 
 

Huszonöt éves a Pécs Első Lions Club Huszonöt éves a Pécs Első Lions Club Huszonöt éves a Pécs Első Lions Club

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23