LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit

2016.03.15.
 
2016. március 11-én került sor a békeposzter, az esszépályázat és fotópályázat nyerteseinek ünnepélyes díjátadására a Wanatka Lions Központban. A Lions központot megtöltötte a gyerekzsivaj és a vidámság. Ezen a napon mindenki győztes volt.
Az eseményen István Zsolt a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója mondott köszöntőt, s ő nyújtotta át a nyerteseknek a díjakat.
A békeposzter pályázat győztese Rózsa Eszter lett, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola tanulója lett, felkészítő tanára Kovács Lajos. A közönség díját Gajdos Mihály nyerte, aki a soproni Kozmutza Flóra Általános Iskola tanulója, tanár Bognárné Tolonits Ibolya.
 
 
A 2015-16 évi békeposzter pályázat zsűrizését 2015. novemberében, két fordulóban bonyolítottuk az új Lions Központunkban. A zsűri tagjai - Láng-Miticzky Kati festőművész, volt kormányzónk, Fegyverneky Sándor építész, Ocztos István képzőművész – kiválasztották a nyertes rajzot, melyet a december 1-ei határidőre postáztunk is Amerikába.
Az esszéíró verseny győztese Kádenszki Anita lett Mosonmagyaróvárról. A látássérült kislány egy digitális nagyítót kapott, amit örömmel vett át.
A fotópályázat nyertese pedig Kulbert Gábor lett a Soproni Lions Klubból.
Köszönjük minden résztvevő – elsősorban pályázó, felkészítő tanár, iskola, támogató klub, a szavazó családtagok, barátok, lions tagok munkáját, érdeklődő figyelmét!
A Lions központot most egy éven át 18 új rajz disziti, várunk minden Lions tagot és érdeklődőt, hogy tekintse meg őket.
 
 

Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit Kihirdették a békeposzter pályázat eredményeit
Kapcsolódó anyagok:

Menüpontok:

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23

Pályázat

 
A Monor Hegyessy Lions Club
tervpályázati felhívást ad közre a
belvárosi társasházi homlokzat a
rculati koncepciójának elkészítésére.