LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Kormányzó

Köszöntöm Önt, Kedves Látogató!

 

 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége aktív tagja a világ legnagyobb jótékonysági civil szervezetének. Hazánkban, 40 klubban közel 900 tag vallja magáénak a jelszót: Szolgálunk! Ez a szolgálat kiterjed a segítség nyújtás minden területére. A 100 éves nemzetközi szervezet centenáriumi jelszava: ahol a szükség ott a Lions a segítség.
 
Alapszabályunk kimondja, hogy szervezetünk politikai tevékenységet semmilyen formában nem folytat. A nemzetközi kapcsolataink eredményeként érkezett támogatásokat teljes egészében karitatív célra fordítjuk, és a szövetség, illetve klubjaink honlapján, valamint egyéb kiadványainkban büszkén nyilvánosságra hozzuk.
 
Szolgálatunk nem csak jószolgálatból, hanem vele egybefonódva közösség teremtésből is áll. Missziónk: a közösség önkéntes szolgálatán keresztül segíteni a rászorulókat. Fontosnak tartjuk közösségeink erősítését kulturális, sport és szabadidős rendezvényekkel is.
 
Ha Ön a boldog emberek azon csoportjához tartozik, akinek nincs szüksége segítségre, de szívesen vesz részt az élet árnyékos oldalán élők életének szebbé tételében, akkor szívesen látjuk sorainkba.
 
Kellemes barangolást kívánok az oldalunkon, ahol bepillantást nyerhet életünkbe...
 
Tisztelettel,
 
Simon Zoltán kormányzó
 
 
 

 

 

 

 

LIONS HÍREK

A ’’Lions NAPOK 100’’ kiállítás ZÁRÓRENDEZVÉNYE

 KEDVES Meghívottak!
Nagy szeretettel várlak benneteket és klubtársaitokat szombat este a Semmelweis Múzeum kertjébe, ahol remélhetőleg egy nagyon szuper jazz koncert keretében zárhatjuk Centrenáriumi kiállítási programunkat!
Lions Barátsággal, Fogarassy Csaba
 
Kontakt, ha egyéb kérdés merül fel:
+36-30-2021623
 
 

Egy évre elegendő tisztítószer adomány

 Egy évre elegendő tisztítószer adomány
 

Vagyok 2017

  
  "VAGYOK" 2017 meghívó
 
    VAGYOK 2017 GÁLA
   SZÉKESFEHÉRVÁR
      2017.04.09.