LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Lions Telefon

 Kedves flottatagok,
 
Mint az ismeretes, 2016 május 30-ai nappal újragondolt, felfrissített, és jónak mondható szerződést kötöttünk a Telekommal. Ennek révén a 2006 óta tartó Lions flotta megerősödött, mind teljesítményében, mind áraiban. Ezen eredmények megőrzésére van most jelen pillanatban szükség, amihez a következőket kell/érdemes a flotta tagjainak megtenni.
 
Alapinformáció: Május harmincadikai fordulónappal a céges előfizetések esetén a díjak előnytelenül fognak változni, ha nem érjük el a szerződés szerinti bővülési célt, a 450 darabot. Részletes számokat lásd mellékelt XLS-ben.
Ha nem érjük el a szerződésben vállalt bővülést, (egyelőre úgy tűnik) akkor kis mértékben a céges partnereknek kedvezőtlenebb lesz a díjtétele, amely azonban még mindig kedvezőbb, mint a tavalyi szerződéskötés előtti érték. A privát előfizetésű flottatagok díjai mindenben változatlanok.
Ezért a hátralévő utolsó két hónapban kérünk mindenkit, a szerződésünk erőssége, és saját költségeink alacsonyabb szinten tartása érdekében segítsen a flotta létszámának emelésében.
 
1: Javasoljuk, kérjük, segítsetek a szervezésben, LEO és Lions tagtársaitoknak mondjátok el a csomagnak, amiben benne vagytok, az előnyeit, anyagi részeit. Ehhez segítség a mellékelt két PDF, melyek önmagukért beszélnek. Jöjjenek be a flottánkba.
 
2: Azon cégek, akik képesek arra, hogy két éves aláírást teljesítsenek, azok tegyék meg, ezáltal automatikusan mentesülnek a kedvezőtlen változások alól, sőt.
 
Módja: az erre irányuló igényt jelentsék be a címre, és onnantól a dolog önjáró. Megjegyezzük, az aláíráson kívül ez számos kedvezőbb anyagi és teljesítménybeli kondíciót tartalmaz, lásd mellékelt A/B/C jelenlegi, és az aláírással elérhető S/M/L kondíciót.
Pár fontos tényezőt kiemelünk: A csomag egész Európára a hazai árakon érvényes, és nagyobb az internet forgalom benne.
Legnagyobb árelőny a korlátlan u.n. flat tarifánál érhető el a mostani „C” csomaghoz képest, havi 2200 forint mínusz. Tehát, ha spórolunk magunknak, segítünk is a flottának egyúttal!
 
3: Természetesen a flottaszerződés újratárgyalása, kedvezőbb feltételek kialakítása is szóba jöhet, mint megoldás, de ezt a végső megoldásnak gondoljuk.
 
2017 április 7.
Koleszár Péter VDG sk. Simon Zoltán Kormányzó DG sk.
Fésűs András PDG sk.
 
 

Letölthető dokumentumok:

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23