LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Hírek

Lions adomány a Jósa András Kórháznak

2015.12.10.
 
Félmillió forint értékű jótékonysági adományt adott át az Első Nyíregyházi Lions Club a Jósa András Oktatókórháznak. A pénzösszegből a kórház több osztályán nyílik lehetőség olyan eszközök beszerzésére, amelyek a betegek gyógyulását segítik.
 
 
Az Első Nyíregyházi Lions Club idén októberben immár 15. alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a megyeháza dísztermében, és a bevétel jelentős részét hagyományosan a Jósa András Oktatókórháznak adományozzák.
Jeles Emőke, az Első Nyíregyházi Lions Club soros elnöke elmondta, a nemzetközi mozgalmuk elsősorban a látássérülteket támogatja, így 15 évvel ezelőtt ők is a gyermekszemészeti osztályt segítették. Azóta a kör kibővült, hiszen a tavaszi egészségnapjukon a kórház más osztályaitól is kapnak támogatást, amit viszonoznak.
 
TÖBB KÓRHÁZI OSZTÁLYT TÁMOGATNAK
 
A Lions Club soros elnöke ünnepélyes keretek között adta át a félmillió forintos adományt jelképező táblát a megyei kórházak főigazgatójának. Dr. Adorján Gusztáv a klub tagjait tájékoztatta a tömbkórház projektről, valamint az intézményt érintő fejlesztési beruházásokról. Hangsúlyozta, a kórház minden adományt szívesen fogad, amelyeket a betegek gyógyítására fordítanak.
 
FOLYTATÓDIK A JÓTÉKONYSÁG
 
 
Az Első Nyíregyházi Lions Club a jövőben is folytatja jótékonysági munkáját, újra megrendezik majd az egészségügyi szűrőnapot, a hagyományos bált. Az ifjúsági tagozatuk, a Leók pedig meséléssel teszik szebbé a gyermekosztályon gyógyulók hétvégéit.
Szoboszlai Tibor
 
(Fotó: Szarka Lajos)
 
Megjelent a Nyíregyháza .hu online kiadásában
 
 
 

Lions adomány a Jósa András Kórháznak Lions adomány a Jósa András Kórháznak Lions adomány a Jósa András Kórháznak Lions adomány a Jósa András Kórháznak Lions adomány a Jósa András Kórháznak Lions adomány a Jósa András Kórháznak

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23

Pályázat

 
A Monor Hegyessy Lions Club
tervpályázati felhívást ad közre a
belvárosi társasházi homlokzat a
rculati koncepciójának elkészítésére.