LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Hírek

VAGYOK 2018

2018.04.07.
VAGYOK 2018
 
 
 
VAGYOK 2018

"Láthatatlan vacsora"
 "Láthatatlan vacsora"
 

Vagyok 2017

2017.04.08.
Vagyok 2017
  
  "VAGYOK" 2017 meghívó
 
    VAGYOK 2017 GÁLA
   SZÉKESFEHÉRVÁR
      2017.04.09.
 
 
 
 

Tapintható térképet avattak a Liszt Ferenc utca és a Palotai kapu tér találkozásánál: Nagy Edit és Pintér Balázs szobrászművészek alkotása a Székesfehérvári Első Lions Club, valamint Székesfehérvár Önkormányzata támogatásával készült. Brájer Éva alpolgármester avatta fel az esélyegyenlőség jegyében a vakok és gyengénlátók számára állíttatott művészeti alkotást, majd a térképet Spányi Antal megyés püspök szentelte fel.
Tapintható térképet avattak a Belvárosban, amelyet Székesfehérvár Önkormányzata és a Székesfehérvári Első Lions Club az esélyegyenlőség jegyében, a vakok és gyengénlátók számára állíttatott, hogy a páratlan történelmi múlttal rendelkező királyi város nevezetességeit tapintással érzékelhessék.
 

Élmények, barátságok, produkciók , szép tárgyak: VAGYOK
 
 
A Székesfehérvári Első Lions Club immár kilencedik alkalommal rendezte meg a látássérült, sérült és hátrányos helyzetű embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelemfelkeltés lehetőségét a „VAGYOK 2016” rendezvényt. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.
A Székesfehérvári Első Lions Club a látássérültekért elkötelezett tagsága ezzel a rendezvénnyel kívánja felhívni a figyelmet a fogyatékkal, hátrányban élők átlagon felüli kifinomult képességeire. Az előző rendezvények sikere és jó hangulata azt mutatja, hogy szükség van ilyen találkozóra, ahonnan a résztvevők pozitív élményekkel feltöltődve, új barátságokat kötve távoznak otthonaikba.
 
 

 
 
 
„VAGYOK 2016”- Székesfehérvár, április 09.
 
Vakok és Gyengénlátók Országos Kulturális és Művészeti Találkozója 2016
 
 
„Ha már szemednek nincs fénye, akkor a lelked legyen fényes
s mutasd meg majd a világnak, hogy mit tudsz és mire vagy képes!”
(Rózsa Dezső)
 
A Székesfehérvári Első Lions Club immár kilencedik alkalommal rendezi meg a látássérült, sérült és hátrányos helyzetű embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelemfelkeltés lehetőségét a „VAGYOK 2016” rendezvényt. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.
 
 

Székesfehérvári Első LC: baráti túra, a testvér kapcsolatok jegyében
 
 
Klubunknak két külföldi testvér klubja is van, a St.Pölteni LC és az erdélyi Besztercei LC. Szeptember 24-27. között Beszterce adott otthont a testvérklubok találkozójának. Két napon át nagyszerű fogadtatásban volt részünk, a klub tagok és párjaik készítették a táj jellegű ételeket , szervezték a zenés-táncos estéket. Napközben pedig különböző programok voltak, ezek közül is a legfontosabbat emelném ki, ami egy túra volt a Kelemen Havasokban.

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23