LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Hírek

Csömöri támogatás: bővítették a konyhafelszereléseket

2016.01.19.
 
 
Az Első Német Nyelvű Thomas Mann Lions Klub Budapest immár hosszú évek óta támogatja a csömöri Egyenlő Esélyekért Alapítványt. Az utóbbi években a konyhafelszerelést bővítettük, majd a kertben ültettünk gyümölcsfákat. Tavaly karácsonykor az alapítvány régi álmát tudtuk megvalósítani: egy burgonyakoptató gépet ajándékoztunk a konyhának, ahol naponta közel 200 adag meleg ételt készítenek a bentlakó és a bejáró megváltozott munkaképességű emberek részére. Nagy volt az öröm!  
Adományaink anyagi hátterét különböző német nyelvű kulturális rendezvényeink bevételéből biztosítjuk, illetve évente két alkalommal tombolát szervezünk a budapesti Thomas Mann Német Iskolában, a gyerekek legnagyobb örömére - hiszen nálunk minden tombolajegy nyer. Az egyik főnyeremény egy hétvége volt egy gyönyörű, modern Mercedes autóval. A képen a szerencsés nyertes látható családjával.
 
Már most gőzerővel szervezzük a következő tanévnyitó előtti iskolatáska projektünket, hogy minél több rászoruló kisiskolás minden fontos eszközzel megtöltött, stabil és szép hátitáskával indulhasson az első osztályba.
Cseh Erzsébet
 
 

Csömöri támogatás: bővítették a konyhafelszereléseket Csömöri támogatás: bővítették a konyhafelszereléseket

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23

Pályázat

 
A Monor Hegyessy Lions Club
tervpályázati felhívást ad közre a
belvárosi társasházi homlokzat a
rculati koncepciójának elkészítésére.