LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Patrónus LC: Mert segíteni jó!

2016.05.27.
 
Amikor naponta hallunk az egészségügy nehézségeiről, és gondolunk arra, mi lesz, ha családunk, gyermekünk megbetegszik, akkor ki és mivel segít nekünk? Amikor erre gondolunk, akkor legyünk mindannyian Patrónusok.
 
A Petz Aladár Megyei Kórház Gyermek Intenzív osztálya számára a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány folyamatos eszköz támogatása nélkülözhetetlen, mivel az osztály magas szintű gyógyító tevékenységéhez sok olyan nagyértékű műszer hiányzik, amely ma már nélkülözhetetlen a sikeres gyógyításban.
A Patrónus Lions Club már többször volt részese műszer támogatásnak, de most Dr Horváth Eszter, a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány kuratóriumi elnökének jelzésére, önállóan vállalták egy félmillió forint értékű, precíziós Infusomat Space infózió adagoló pumpa beszerzésének támogatását. A döntés előkészítést, bonyolítást Csanakiné Nagy Ilona, a patrónus Lions Club Jótékonysági Bizottságának vezetője készítette elő, a klub felhatalmazásával.
A győri Patrónus Lions Club tagjai a hasznos, célzott segítés jegyében most ismét ezen a hiányon akartak segíteni. A klub tagjai arra is büszkék, hogy céltudatos munkánk eredménye már jól mérhető abban is, hogy most önállóan vállaltuk a segítést, és összesen 2014 óta 850 000Ft összegű adományt sikerült erre a célra összegyűjteni.
A klub programjai elsősorban a társadalom toleranciájának, a szolidaritás, segítőkészség és a felkészült segítést lehetővé tévő érzékenyítés megvalósítására irányulnak, de a támogató szándék, a cselekvő készség erősítése is a célunk.
A mostani esemény jó visszajelzés arra, hogy segíteni érdemes és jó!
A klub tagjai, akik nem kevés személyes áldozattal részt vettek az adomány gyűjtésben, fontosnak tartják hangsúlyozni a győriek segítőkészségét, és külön megköszönni azt a bizalmat, amit a klubtagok iránt az adományozások során megnyilvánult.
Fontos jelezni az embereknek, az összefogásra, a jó célok érdekében tett erőfeszítéseknek, áldozatvállalásnak van értelme, ami egy–egy ilyen alkalommal válik kézzelfoghatóvá.
A segítőszándékú –a környezetükben található problémák megoldására kész– emberek számára megerősítő visszaigazolás, amikor láthatják, a Patrónus Lions Club támogatása, megmozdulásaik segítése mindig hozzájárul egy-egy probléma megoldásához.
Győr. 2016.05.25
 
Nagy Tamás
Patrónus Lions Club
2015-2016 soros elnöke
 
 

Patrónus LC: Mert segíteni jó! Patrónus LC: Mert segíteni jó!

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23