LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Pécs-Normandia LIONS Club.

2017.05.27.
 25 éves a Pécs-Normandia LIONS Club.
 
 
 25 éves a Pécs-Normandia LIONS Club.
 
A Pécs- Normandia LIONS Club az idei évben ünnepeli fennállásának 25 éves évfordulóját. 1992.február 24-én alakult.1994. óta végzi társadalmilag hasznos tevékenység, a szülőszállás fenntartását. 2010-től foglalkozik a hátrányos helyzetű gyermekek felügyeletével, tanításával, korrepetálásával és pótvizsgára történő felkészítésével. Munkájának megerősítéseként és a jubileum tiszteletére 6 ország lions klubjainak és a jószolgálatban részt vevő szervezeteinek részvételével szervezi eseményeit 2017.05.24-28 között.
A 05.27-i konferencia a határokon átnyúló civil sokszínűség szellemében telik.
Az esemény köré egyéb programok is szervezésre kerültek, hogy a résztvevők ne csak a konferencián dolgozzanak, hanem Pécs városával is ismerkedve kötetlen programokon és egy jószolgálati jótékonysági esten is részt vegyenek.
A klub munkáját többen nagyra értékelik. Ezt bizonyítja, hogy a konferencia védnöke Dr. Latorcai Csaba a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára, a jótékonysági esté Csizi Péter országgyűlési képviselő.
A jubileumi est műsorát jószolgálatként a Bartók Béla Leánykar, a Cappella Quinqueecclesiensis és a Mecsek Táncegyüttes biztosítja.
Az eseményre szép számmal érkeznek lions barátok Német országból, Ausztriából, Franciaországból, Angliából, Horvát országból és egy a klubbal hasonló tevékenységet végző német civil szervezet képviselői is.
A konferencián részt vesz a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének Kormányzója, I. Alkormányzója, Volt Kormányzói, Ausztria Volt Kormányzója és magyar lionok különböző városokból.
A konferenciát megelőző sajtótájékoztatón többek között részt vesznek, a klub munkáját hitelesítő, a szülőszállást igénybe vevő szülők és gyermekek, az alternatív napközbeni felügyeletet és korrepetáló tábort igénybe vevő szülők és gyermekek is.
 
 
 
Az anyaghoz csatolt meghívók tartalmazzák a teljes programot.
 

Pécs-Normandia LIONS Club. Pécs-Normandia LIONS Club.
Letölthető dokumentumok:

LIONS HÍREK

IX. LIONS FŐZŐVERSENY és Zóna találkozó

 IX. LIONS FŐZŐVERSENY és Zóna találkozó
 

Budapest Mozaik Lions Klub egy jubileumi koncert

 A Lions Club International idén ünnepli létrejöttének 100 éves évfordulóját, melynek keretében a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének tagjaként a Budapest Mozaik Lions Klub egy jubileumi koncertre kérte fel Mága Zoltán Prima Primissima díjas hegedűművészt és zenekarát a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekart.
 

Pécs-Normandia LIONS Club.

 25 éves a Pécs-Normandia LIONS Club.