LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Sopron Lions Könyvbemutató

2017.04.28.
 Soproni Lions könyvbemutató.
 
 Soproni Lions könyvbemutató.
 
 
2014 végén jött létre egy megegyezés „Nemzeti Sírkert Program” címen a Nemzeti Örökség Intézete és a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége között.
A felhívást komolyan vettük Sopronban és a 100 éves évfordulónk, valamint 43 soproni híresség tiszteletére kezdtünk bele egy fejet hajtó emlékkönyv összeállításába. A 18. és 21. század között Sopronban (is) élt, alkotott, és ott eltemetett nagyságainkról van szó. Sírjuk mind a Nemzeti Sírkert része. Kis János, evangélikus püspök-költő-műfordító, Kazinczy, Berzsenyi jóbarátja nyitja a sort időrendben, a végén pedig a Kossuth-díjas, Magyar Corvin-lánc tulajdonos Szokolay Sándor zeneszerző található, aki 2013-ban hunyt el Sopronban.
Néhány név még, ha belefér: Sopronyi-Thurner Mihály, az 1921-es soproni népszavazás polgármestere, Rőder Vilmos hadügyminiszter, Kánya Kálmán külügyminiszter, Tárczi-Hornoch Antal akadémikus, Szántó Róbert főhadnagy, 1919-es vértanú.
 
Lions-barátsággal: Vörös Ákos
 

Sopron Lions Könyvbemutató Sopron Lions Könyvbemutató Sopron Lions Könyvbemutató Sopron Lions Könyvbemutató Sopron Lions Könyvbemutató Sopron Lions Könyvbemutató

LIONS HÍREK

VAGYOK 2018

 
 
 
VAGYOK 2018

Meghívó a Pécs Első Lions Club jótékonysági hangversenyére.

 
 
„ Az Egészséges Jövő Nemzedékért”
 
 

All Nations Lions Club Budapest „Gála Koncert”

 
 
 
All Nations Lions Club Budapest „Gála Koncert”