LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Szemszűrés Szombathelyen

2016.11.23.
 
Szemszűrés Szombathelyen 
 
 Kedves Barátaim!
 
Közreműködésem eredményeként a Savaria LC a Nyugdíjas Szövetséggel karöltve először végzett az országban szemszűrést. Akkor ez az előzmények ismeretében nagy tett volt. Remélem a mai tettünk is új távlatokat nyit a szemszűrésünk hazai történetében.
Örömmel értesítelek Benneteket, a nov . 23-ára meghirdetett szemszűrésünk a mai napon a tervezett időben és létszám javára - önálló szervezésben és eszközparkkal- sikeresen lezajlott.
28 fő szűrésére került sor, számos esetben tanácsok, orvosi javaslatok birtokában távozhattak a szűrésre jelentkezettek.
A szemszűrés flottul zajlott le. Mindenki tudta a dolgát. Torlódás és várakozás nélkül, jó hangulatban zajlott az egész nap.
Nagyon - nagyon köszönöm mindazoknak akik idejüket lelkesedésüket a mai napon e nemes feladatunknak szentelték.
Köszönöm Főorvos Asszonynak és Pál Vilmosnak a szakmai lebonyolítást és az eszközöket, melyeket grátisz bocsátottak rendelkezésünkre.
 
Köszönöm Dr Kneffel Pálnak a kedves asszisztenciát, Dr Szalay Dénesnek a logisztikát, Süle Jánosnak a fotókat s a megszületendő megjelenéseket a média különböző felületein.
Köszönöm Simon Zoltán kormányzó úrnak, hogy jelenlétével a rendezvény rangját jelentősen erősítette.
 
Köszönöm az együttműködésben a Nyugdíjas Szövetség elnökségi tagjainak a végzett szervező munkát, s köszönöm a Szív a Szívért Egyesületnek, hogy a klubhelyiségüket erre a napra rendelkezésünkre bocsátották.
A Szombathelyi Televízió tudósítást készített riportokkal. Zsámboki Árpád elnök Úr és dr Czirfusz Szilvia Főorvos asszony a Lions részéről, Fasching Károly az Aranykorúak Nyugdíjas klub elnökeként a szemszűrés hasznosságáról nyilatkoztak.
Ezen kívül egy rádió riportra is sor került, mely a Vakok és Gyengénlátók Szövetségének helyi magazin műsorában lesz hallható. Süle János titkár úr és Hajdú Endre elnök úr adott nyilatkozatot.
 
Kedves Lions társak a mai nap után egy veretes idézettel búcsúzom,
 
"Jó mulatság, férfi munka volt" avagy "Roboro cordis et mentis"
Tisztelettel:
Márkus Árpád
v.I.Alkormányzó
 
 

Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen Szemszűrés Szombathelyen

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23