LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Vakbarát városmakett átadás Sopronban

2015.12.28.
 
A soproni Lions Club idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A klub tagjai a jeles alkalmat, fennállásuk egyik legnagyobb projektjével kívánták megünnepelni, így készülhetett el a felújított Várkerület újabb gyöngyszeme, Sopron belvárosát ábrázoló, a vakok tájékozódását segítő városmakett felállítása.
 
A soproni Lions Club idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A klub tagjai a jeles alkalmat, fennállásuk egyik legnagyobb projektjével kívánták megünnepelni, így készülhetett el a felújított Várkerület újabb gyöngyszeme, Sopron belvárosát ábrázoló, a vakok tájékozódását segítő városmakett felállítása. A bronzból készült alkotás elkészültét Sopron városa is jelentős összeggel támogatta. 2015. december 19-én tartott ünnepségen beszédet mondott Németh Emil a Lions Club Sopron idei elnöke, Nagy Tamás a Lions Club Sopron tavalyi elnöke – akinek idejében a projekt kivitelezése megkezdődött-, István Zsolt a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, valamint Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere és Buczkó Judit a soproni vakok és gyengénlátók képviselője.
A soproni Lionok egész Advent alatt gyűjtik az adományt Sopron főterén forralt bor és tea árusításával.
Az átadási ünnepség után adventi koncertet szervezett a klub fogyatékos gyerekek támogatására.
 
 
 

Vakbarát városmakett átadás Sopronban Vakbarát városmakett átadás Sopronban Vakbarát városmakett átadás Sopronban Vakbarát városmakett átadás Sopronban
Letölthető dokumentumok:

LIONS HÍREK

VAGYOK 2018

 
 
 
VAGYOK 2018

Meghívó a Pécs Első Lions Club jótékonysági hangversenyére.

 
 
„ Az Egészséges Jövő Nemzedékért”
 
 

All Nations Lions Club Budapest „Gála Koncert”

 
 
 
All Nations Lions Club Budapest „Gála Koncert”