LIONS Clubok
Magyarországi Szövetsége
Lions Clubs Association of Hungary D-119

Wanatka- médiapályázat 2017-18 Lions év eseményeit bemutató média anyagokra.

 Wanatka- médiapályázat 2017-18
Lions év eseményeit bemutató média
anyagokra.
 
 
A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége médiapályázatot hirdet: 2017-18 Lions évben odaítéli a Wanatka Gabrielláról elnevezett média díjat.
A pályázat célja, hogy a széles közvélemény számára ismertté váljon a Lions mozgalom. A nagyközönség értesüljön a szövetséghez tartozó klubok önkéntes munkájáról, akcióiról. Kapjon képet az olvasó, a hallgató és a néző a mozgalom szándékairól, a jószolgálati tevékenységről, hogy minél többen kapcsolódjanak be a jószolgálati munkába. A pályázat további célja, hogy ismertté váljanak azok a célcsoportok, akiket támogatunk, azok az élethelyzetek, jószolgálati aktivitások, melyek támogatásra szorulnak.
A pályaműnek a Lions közösség tevékenységét bemutató tartalommal szükséges rendelkeznie.
Ugyanakkor célja a médiapályázat meghirdetésének, a Wanatka Gabriella Lions-díj odaítélésének, hogy ösztönözze a magas minőségű újságírást, a különféle publikációk megjelenését olyan témákról, amelyek felhívják a figyelmet a Lions mozgalom által képviselt hazai értékekre, a mozgalom célkitűzéseire, eredményeire.
Pályázatként beadható: a helyi, a megyei és az országos napi-, heti- és havilapokban megjelent írások, online tartalmak, a rádiókban elhangzott vagy televíziókban vetített interjúk, riportok, tudósítások.
Pályázni a 2017. július 1. és 2018. április 27. között megjelent alkotásokkal lehet.
Az írott pályázatok terjedelme 3-10 ezer karakter lehet. A pályázat befogad nem magyar nyelven készült, de a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége vagy azok tagjaink, azaz a helyi Lions Clubok tevékenységével foglalkozó, a megjelölt hazai témákkal összefüggő pályaműveket is.
 
Díjazás: nettó 300.000 Ft. A sajtópályázat nyertesének munkáját a díj mellett a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége elismerő oklevéllel is jutalmazza.
 
Különdíj: A pályakezdő újságírók (az életkor 35 évvel bezáróan) legjobb munkája különdíjban részesül, amelyet a pályázat kiírója tárgyjutalommal díjaz.
 
A díjazott műveket a Szövetség a honlapján (www.lions.hu) publikálja.
 
Egy pályázó legfeljebb két, önálló pályaművel nevezhet.
 
 
 
A pályamű megjelenése:
 
A pályaműnek a pályázati időszakban, kell megjelenni, és ezt bizonyítva kell a pályázatot beadni. A média megjelenés lehet országos vagy helyi egyaránt.
 
A pályázatok beérkezési határideje: 2018. május 1. (kedd) 24.00 óra.
 
Bíráló bizottság: a pályázatokat a Szövetség felkérésére egy bizottság bírálja el.
 
Díjátadás: a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének 2018 május. 26-án, Miskolcon megtartandó konvención ünnepi körülmények között adja át
 
A pályamunkákat az alábbi címre küldött e-mailben küldhető el:
 
E-mail:
 
A pályázatról információk kérhetők:
 
E-mail:
 
 
 
Koleszár Péter
kormányzó
 

Letölthető dokumentumok:

LIONS HÍREK

Lions Európa Forúm 2018.10.25. Skopje

 
 
Lions Európa Forúm 2018.október 25-27

Jótékonysági Koncert

 
 
Jótékonysági Koncert

Tri- Jumelage

 
 
Tri- Jumelage
2018.szeptember 20-23