Pályázatok

Az "Év Lions eseményfotója” pályázat

„Az év Lions eseményfotója” pályázat

 

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége azon szándéktól vezérelve, hogy a Lions Közösségben végzett tevékenység láthatóságát, megismertetését elősegítse, kiírja a Szövetségen belüli klubtagok részére, „Az év Lions esemény fotója” pályázatot.

A pályázatra a lions klub tagja vagy közvetlen hozzátartozója jelentkezhet, a fotó megküldésével és a pályázatra való jelentkezéshez kapcsolódó nyilatkozat elfogadásával. A pályázati értékelésben szereplő szempontok együttes teljesítése nem elvárás.

A beérkezett pályázatokat a Kormányzó által felkért bizottság bírálja el.

Az év Lions eseményfotója” cím erkölcsi elismerés, amely egy pályázó részére kerül kiadásra és anyagi támogatással nem párosul.

Az év Lions eseményfotója” pályázat értékelési szempont rendszere:

  • A fotó bemutatja-e, hogy az a Lions közösséghez kapcsolódó eseményen készült,
  • Az esemény a Lions által képviselt értékek bemutatására alkalmas-e,

Benyújtás módja: A pályázatokat a Lions.hu oldalon erre a célra kialakított felületen keresztül lehet benyújtani. A pályázatot benyújtó nyilatkozatot tesz, mely szerint a kép szerzői jogai birtokában vannak és a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a fotó felhasználására jogot szerez.

A pályázat győztese az elismerést a Lions évet lezáró Konvención kapja meg.

„Az év Lions eseményfotója” díj megtisztelő birtokosa

2017-2018 -


Pályázatok

Országos Lions Bál - Stefánia Palota kezdés: 2019. február 02. 19:00 vége: 2019. február 03. 02:00

2019. február 2-án a Stefánia Palota ad helyet a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének éves báljának, melyre minden kedves tagunkat és támogatónkat szeretettel várunk!

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.