hírek

Lions szövetség hírek

Ahol a szükség ott a Lions segítség

2017-ben is ahol a szükség ott a Lions segítség
Kedves Barátaim!
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a kárpátaljai rászorultak megsegítésére meghirdetett gyűjtésünkben a klubok zöme aktívan kivette a részét.
Ebben az évben is három gyűjtőponton(Győr- dr Solymosiné dr Kis Ilona, Budapest-Keys Mária, Nyíregyháza- Cidor Mihály ) várták az adományokat, köztük az ez évben meghirdetetett akciónknak megfelelően a cipős dobozba zárt ajándékokat is.
Gyűjtésünk ennek az új formájára ebben az évben került sor először, mely nagyon jól vizsgázott. A játékokat, könyveket, édességeket tartalmazó dobozok jelentős részén szerepelt, hogy azt milyen korosztályú gyermeknek szánják, és sok dobozban a szeretettről, a karácsonyról szóló levelek is megbújtak.
A több mint 300 ajándékcsomag mellett az előző évet megközelítő mennyiségben sikerült téli ruházatot, tartós élelmiszert, könyveket, játékokat eljuttatnunk a rászorultaknak.
December 09.-én Beregszászon Koleszár Péter Kormányzó Úr adta át az ajándékokat ahová elkísértük a Cidor Mihállyal a program felelősével együtt.
Nagy Béla a Kárpátaljai Református Egyház Főgondnoka- egyben a Beregszászi Lions Klub tagja - meleg szavakkal köszönte meg az adományok gyűjtésében részt vett több száz lion áldozatos munkáját.
Az adományok célba juttatását a Kárpátaljai Református Egyház mellett nagyban segítette a Magyar Református Szeretetszolgálat, akik áldozatos munkáját ezúton is köszönjük.
Ennek is köszönhető, hogy ebben az évben is adományainkkal több száz kárpátaljai rászorulthoz juttattuk el ismét közösen a szeretetnek, a karácsonynak üzenetét.
Felhívom a figyelmeteket arra, hogy a program nem fejeződött be, az folytatódik az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően. Arra kérlek benneteket, hogy elsősorban tartós élelmiszerrel segítsük a kárpátaljai rászorulókat a továbbiakban.
Kérlek benneteket, hogy az adományokkal kapcsolatos kérdésekkel továbbra is forduljatok hozzám, illetve a három gyűjtőpontért felelős lionokhoz dr Solymosiné dr Kis Ilonához, Keys Máriához, valamint Cidor Mihályhoz akik áldozatos munkáját ezúton is külön köszönöm.
Arra is kérlek benneteket, hogy segítsétek a program felelősének Cidor Mihálynak a munkáját azzal is, hogy amennyiben Kárpátaljával kapcsolatos gyűjtést szerveztek akkor erről Őt tájékoztatjátok. Ez azért is fontos, mivel a kapcsolatot a Szeretetszolgálattal, valamint a Kárpátaljai Református egyházzal rajta keresztül tartjuk, így Ő nagyban segítheti majd munkátokat.

Egész éves áldozatos munkátokat megköszönve, áldott ünnepeket és eredményekben gazdag, szeretetben teljes békés új esztendőt kívánok.

Szeretettel:

dr Chrabák László
Lions Clubok Magyarországi Szövetsége
I. Alkormányzó


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.