hírek

Lions szövetség hírek

Az alakuló Eger LC tagjai ismét egy aktivitáson vitték a Lions nevet

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége ismét örömmel számolhat be egy adományozásról, melyben az alakuló Eger LC is nagy szerepet játszott. Az egri vállalkozók összefogásának köszönhetően közel 3 millió forint értékű, sürgősségi zseb ultrahang készüléket adhattak át a napokban a Markhot Ferenc Kórház Kardiológiai osztályának.

A modern diagnosztikai eszközt dr. Vácity József főigazgató, továbbá a Kardiológiai osztály vezetője, dr. Hanis Béla osztályvezető főorvos és dr. Szilágyi Attila főorvos vették át. A készülék egyértelműen nagy segítség lesz az intézmény számára, kiemelten a jelenlegi járványügyi helyzetben is. Dr. Vácity József méltatta a helyi vállalkozók sikeres összefogását, hiszen ezekkel az adományokkal nemcsak az orvosok munkáját, de a betegek gyógyítását is elősegítik.

Az alakuló Eger LC a www.1552segitseg.hu projekt mellett segédkezett most az egri vállalkozók által támogatott gyűjtésben.

Fotók: Nemes Róbert/Eger Hírek


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.