hírek

Lions szövetség hírek

Az eddigi legnagyobb létszámú magyar delegáció volt jelen a milánói világkonvención

Mindig fantasztikus érzés együtt lenni a nemzetközi konvenciókon, a világ minden tájáról érkezett 20-30 ezer lionnal. Idén nyáron ez hatványozott élményt jelentett, hiszen a Milánó belvárosában megtartott felvonuláson – ahol a több mint 20 ezer Lions tag vonult végig – az eddigi legnagyobb létszámú magyar küldöttség képviselte a hazai színeket.

Több mint százharmincan voltunk, egységes kék-fehér ruhában, nemzeti színű szalaggal díszített szalmakalapban. A Parádé végén együtt fotózkodtunk a Dóm előtt, majd egy közös ebéden örültünk egymásnak.A parádé utáni napon kezdődött a három napos konvenció, mely végén elkezdte a munkát a koreai nemzetközi elnökünk.

A konvenció plenáris és szekciós ülésekből állt, közben pedig szavazások zajlottak az új tisztségviselőkről. A harmadik napon avatták fel a nemzeti kormányzókat. Nálunk Boronkay Gusztáv kormányzónak Horváth Miklós volt nemzetközi igazgató tépte le a „jelölt” feliratot, mely után már felavatott kormányzó lett.

Nagyon büszkék voltunk, amikor láthattuk a záróceremónián fellépni Agárdi Szilviát, akit Kárászy Szilvia tagtársunk kísért a mikrofonhoz. Énekén 20 ezer ember könnyezett.

Végül fogadta kis csapatunkat Csiszár Jenő milánói főkonzul.

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki elkísért Milánóba, megtisztelt, hogy velem vonult végig a magyar csapattal, felejthetetlen élmény volt!

 

Boronkay Gusztáv

kormányzó


Képgaléria

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.