Array
(
  [id] => 1515
  [aktiv] => 1
  [club] => 58
  [user] => 1
  [hir_kozpont_oldalon] => 1
  [hir_club_oldalon] => 0
  [hir_club_oldalon_kiemelt] => 0
  [hir_lions_nap] => 0
  [nev] => Az ukrajnai menekültek támogatására összpontosítanak az 1. régió klubjai 
  [url] => az-ukrajnai-menekultek-tamogatasara-osszpontositanak-az-1.-regio-klubjai-
  [ssz] => 0
  [datumido] => 2022-03-25 20:00:00
  [datumido_end] => 2100-01-01 23:59:59
  [datum_kezdo] => 2022-03-25 20:26:40
  [datum_modositott] => 2022-03-25 20:30:57
  [tag_id] => 0
  [tartozik] => 103
  [szoveg] => 

A járvány szorításából szabaduló fővárosi és főváros környéki Lions közösségek eddig is sok millió Ft értékű természetbeni- és pénzadománnyal, illetve nemzetközi támogatások mozgósításával  segítették az orosz agresszió hazánkba menekült áldozatait, s jórészt az Első Nyíregyházi LC által összehangolt módon. 

A március 24-i klubvezetői tanácskozás résztvevői Hégely Péter 2. alkormányzó és Horváth Miklós volt nemzetközi igazgató javaslatára egyetértettek, hogy meg kell vizsgálni, hogyan tud a Lions mozgalom bekapcsolódni a budapesti a BOK csarnokban létrehozott fogadóállomás munkájába, esetleg partner szervezetekkel, így a Magyar Vöröskereszttel és a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével közös pultot létrehozni. Erről a jövő héten egyeztetnek. 

Kökény Mihály régióelnök vezetésével a klubvezetők tavaszi programjaikról, továbbá a klubok stabilitásának erősítéséről is eszmét cseréltek. 

A tanácskozás után Fésűs András autójában elhelyezték a szemüvegekből álló olasz adomány dobozait, amelyet a hétvégén juttatnak el Kárpátaljára. 
[szoveg_kicsi] => A járvány szorításából szabaduló fővárosi és főváros környéki Lions közösségek eddig is sok millió Ft értékű természetbeni- és pénzadománnyal, illetve nemzetközi támogatások mozgósításával segítették az orosz agresszió hazánkba menekült áldozatait, s jórészt az Első Nyíregyházi LC által összehangolt módon. [kep1] => img_6220.jpg [leiras] => A járvány szorításából szabaduló fővárosi és főváros környéki Lions közösségek eddig is sok millió Ft értékű természetbeni- és pénzadománnyal, illetve nemzetközi támogatások mozgósításával segítették az orosz agresszió hazánkba menekült áldozatait, s jórészt az Első Nyíregyházi LC által összehangolt módon. [kulcsszo] => )