Beregszászra vittek adományokat a magyar Lionok

2022. március 26-án Kárpátaljára, Beregszászra látogattak a magyar lionok, ahol átadták az olasz és német, valamint a Mozaik és az Első Nyíregyházi Lions Clubok adományait. A látogatáson részt vett többek között a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének Kormányzója, Dr. Fogarassy Csaba és Hégely Péter II. Alkormányzó is.

Az adományok átadásán túl fontos momentuma volt a látogatásnak az is, hogy Dr. Fogarassy Csaba megerősítette megállapodását a Beregszászi Lions Clubbal, melynek részletei az alábbiakban olvashatóak:

Kedves Oroszlánok!

A Magyar Lions Szövetség Kormányzója, 2022. március 26-án, személyes látogatása során megerősítette megállapodását a Beregszászi Lions Club jelenlegi vezetésével, hogy támogatási programunk célterülete nem a Magyarországra érkező menekültek, hanem az ukrán területen, közvetlenül a határ mellett várakozó menekültek lesznek. Minden rakomány élelmiszert és egyéb szükséges felszerelést átviszünk Ukrajnába, és a beregszászi Club segítségével eljuttatjuk a rászorulókhoz. A Beregszászi Diakóniai Koordinációs iroda és Beregszászi Lions Club állandó konyha működtetésével, folyamatos kenyérosztási programmal és közösségi helyiségekben ideiglenes elhelyezéssel segíti a menekültek ellátását.

Az élelmiszer adományok mellett sok olyan dologra van szüksége Nagy Béla főgondnok és lions tag által irányított csapatnak, amelyekre eddig nem érkezett felajánlás!

Az általuk elküldött listát szeretném megosztani a közösséggel is!

Lions baráti üdvözlettel:

Dr. Fogarassy Csaba

kormányzó


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba