hírek

Lions szövetség hírek

Beregszászra vittek adományokat a magyar Lionok

2022. március 26-án Kárpátaljára, Beregszászra látogattak a magyar lionok, ahol átadták az olasz és német, valamint a Mozaik és az Első Nyíregyházi Lions Clubok adományait. A látogatáson részt vett többek között a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének Kormányzója, Dr. Fogarassy Csaba és Hégely Péter II. Alkormányzó is.

Az adományok átadásán túl fontos momentuma volt a látogatásnak az is, hogy Dr. Fogarassy Csaba megerősítette megállapodását a Beregszászi Lions Clubbal, melynek részletei az alábbiakban olvashatóak:

Kedves Oroszlánok!

A Magyar Lions Szövetség Kormányzója, 2022. március 26-án, személyes látogatása során megerősítette megállapodását a Beregszászi Lions Club jelenlegi vezetésével, hogy támogatási programunk célterülete nem a Magyarországra érkező menekültek, hanem az ukrán területen, közvetlenül a határ mellett várakozó menekültek lesznek. Minden rakomány élelmiszert és egyéb szükséges felszerelést átviszünk Ukrajnába, és a beregszászi Club segítségével eljuttatjuk a rászorulókhoz. A Beregszászi Diakóniai Koordinációs iroda és Beregszászi Lions Club állandó konyha működtetésével, folyamatos kenyérosztási programmal és közösségi helyiségekben ideiglenes elhelyezéssel segíti a menekültek ellátását.

Az élelmiszer adományok mellett sok olyan dologra van szüksége Nagy Béla főgondnok és lions tag által irányított csapatnak, amelyekre eddig nem érkezett felajánlás!

Az általuk elküldött listát szeretném megosztani a közösséggel is!

Lions baráti üdvözlettel:

Dr. Fogarassy Csaba

kormányzó


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Lions Konvenció
2022. június 18. 08:00

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.