hírek

Lions szövetség hírek

Célba értek a magyarországi Lions tagok Kárpátaljára szánt adományai

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének felhívására ismét jelentős mennyiségű adományt gyűjtöttek össze a Lions klubok. Két kamionnyi ruhát tudtunk küldeni, melynek döntő többségét a Pécs-Normadia LC és a Kecskemét Első LC gyűjtötte. Egy kisbusz teljesen megtelt cipősdobozokkal, melynek tartalma főleg gyermekjáték volt. Öröm volt nézni, hogy milyen gondosan, szépen voltak becsomagolva, többsége kis üzenettel ellátva.
 
Ezek gyűjtésében a Mosonmagyaróvár LC és a Sopron Lady LC jeleskedett a legnagyobb mértékben. A pénzadomány is szépen gyűlt, melyből 110 tartós élelmiszer egységcsomag került megvásárlásra. Itt a legnagyobb adakozó a Sopron LC volt. Itthon idén is Cidor Mihály volt a koordinátor, de sokat segített Chrabák László is. Mindketten a Nyíregyháza LC tagjai.
 
Kárpátalján mint eddig, most is Nagy Béla volt a segítségünkre, aki a Kárpátaljai Református Egyház Diakóniai osztálya nevében szervezi a szétosztást. Ajándékként kaptunk egy szép kenyeret - melyet jó étvággyal elfogyasztottunk - és két üveg bort, melyet a Budapest Mozaik LC árverésen felajánlottunk és mivel el is kelt, annak ára is jószolgálatot teljesít. Kárpátaljáról megérkezett a köszönőlevél is.

Az átadásról, a megvásárolt élelmiszercsomagokról képek készültek, de mellékelek sok képet a cipődobozok feliratairól is.
 
Köszönöm szépen a sok befektetett munkát, a legjobb kezekbe kerültek az adományok.
 
 
Boronkay Gusztáv
   Kormányzó

Képgaléria

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.