Értekezletet tartott a 3. Régió a Wanatka Központban

2022. 05. 27-én 16 órától 19 óráig a Wanatka Gabriella Lions Központ adott otthont a 3. Lions Régió klubjainak tartott találkozón, amelyre az alábbi programmal készültek a klubok képviselőinek:

-          Cidor Mihály 6. Zóna Elnök Úr beszámolója a háborús adományok helyzetéről, az eddig elért eredményekről.

-          Koncsik István I. Alkormányzó Úr gondolatai a jövő évi kormányzói évről

-          Hatékony csapat meghatározása, csapatépítés lépései, stratégiák alkalmazása a sikeres csapatépítéshez, Molnár Gábor trainer közreműködésével

-          Moderált beszélgetés Horváth Miklós (Volt Nemzetközi Igazgató, Global Action Team (GAT) 4C Területi Vezető) vezetésével: hogyan erősödhetünk és építkezhetünk a hazai és nemzetközi kihívásokkal terhelt Lions évben és hogyan tervezzük, indítsuk a következő évet (globális tagfejlesztési megközelítés).

Egy nagyon hasznos, tartalmas, családias légkörű találkozón vagyunk túl, ahol őszinte gondolatokon keresztül próbáltunk új válaszokat keresni a Lions mozgalmat érintő aktuális kérdésekre mint például, tagmegtartás, klubok aktivitásának serkentése, tagfejlesztés és a képzések fontossága.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba