Array
(
  [id] => 1480
  [aktiv] => 1
  [club] => 58
  [user] => 1
  [hir_kozpont_oldalon] => 1
  [hir_club_oldalon] => 0
  [hir_club_oldalon_kiemelt] => 0
  [hir_lions_nap] => 0
  [nev] => GYŰJTÉS A HÁBORÚS MENEKÜLTEKNEK - adományozz itt!
  [url] => gyujtes-a-haborus-menekulteknek
  [ssz] => 0
  [datumido] => 2022-02-26 11:00:00
  [datumido_end] => 2100-01-01 23:59:59
  [datum_kezdo] => 2022-02-26 11:02:28
  [datum_modositott] => 2022-02-26 11:31:43
  [tag_id] => 0
  [tartozik] => 103
  [szoveg] => 

 

Tisztelt Barátaim! Kedves Oroszlánok!

 

Ahogy már a hírekből is értesültetek (ha csoda nem történik), humanitárius katasztrófa közeleg az Ukrajnai határ közelében.  Nem csak a Kárpátaljai Honfitársaink, hanem valamennyi otthonaikat elhagyni kényszerülő embertársunk segítése céljából össze kell fognunk és szolgálnunk az elesetteket, rászorulókat. Nehéz előre látnunk, hogy mi történhet az elkövetkező napokban, de azt hiszem fel kell készülnünk a legrosszabbakra. A televízióban követhető eseményeket látva nem gondolom, hogy tovább kellene magyaráznom: HONFITÁRSAINKNAK MOST SZÜKSÉGÜK VAN RÁNK!

Hogy ne vesztegessük az időt, és a kárpátaljaiak támogatásában se keresgéljünk új utakat, úgy döntöttem, hogy megköszönve az Első Nyiregyházi Lions Club felajánlását és javaslatát, a sok éve sikeres Kárpátaljai Segélyprogram vezetőjét, Cidor Mihály zónaelnök urat kérem fel a szövetségi ”GYŰJTÉS A HÁBORÚS MENEKÜLTEKNEK” program irányítására, mely programhoz online adománygyűjtés indítunk. Hiszem, hogy Cidor Mihály neve és az Első Nyíregyházi Lions Club sokéves tapasztalata garancia arra, hogy a pézbeli adományok legrövidebb úton élelmiszer- és segélycsomagokká váljanak határszélen.

Budapest, 2022.02.25.

 

Dr. Fogarassy Csaba
       kormányzó

[adomanyozas:14]

[szoveg_kicsi] => „Háborús menekültek” megsegítése céljából indított humanitárius segélyakciót az Első Nyíregyházi Lions Club, az adományozási felület itt található! [kep1] => lions-club-hir-alapkep.jpg [leiras] => „Háborús menekültek” megsegítése céljából indított humanitárius segélyakciót az Első Nyíregyházi Lions Club, az adományozási felület itt található! [kulcsszo] => )