hírek

Lions szövetség hírek

Gyűjtést indított a LIONS a törökországi földrengés károsultjainak megsegítésére

2023. február 6-án több, nagy erejű földrengés pusztított Törökországban és Szíriában. Az eddig napvilágot látott adatok szerint a halálos áldozatok száma már átlépte a 44 ezret. A LIONS világszerte azonnal megkezdte a gyűjtést, segítsünk mi, magyarok is!

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége már el is készítette azt a felületet, ahol adományainkkal segíthetjük a földrengés károsultjait, a bankkártyás fizetést a cikk alján már tudjátok is indítani!

A mai földrengés komoly pusztítást végzett, rengeteg család otthona rongálódott meg, vagy vált a földdel egyenlővé. Az infrastruktúra szintén jelentős károkat szenvedett, melyek helyreállítása sok időt vesz majd igénybe!

A LIONS nemzetközi történetében számos olyan természeti katasztrófa szerepel, melyben a világszervezet összefogása és adományai jelentős mértékben segítettek! A mostani földrengés ismét bekerül a LIONS történelemkönyvébe, segítsük ezúttal is rászoruló embertársainkat!

Frissítés: A 2023. február 7-i hírek szerint Törökországot újabb erős utórengés rázta meg. A különböző országok által küldött mentőcsapatok folyamatosan érkeznek a helyszínre, kutatnak a romok alatt rekedt túlélőkért. Az áldozatok száma folyamatosan nő, de ez a szám a kutatások kiterjedése után jóval magasabb, egyes becslések szerint már átlépte a 44 ezret.

Adományok gyűjtése - törökországi földrengés

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Amennyiben átutalással szeretné támogatni a földrengés károsultjait, az alábbi számlaszámra várjuk adományát:

11732002-23568132 OTP Bank Nyrt. - Lions Clubok Magyarországi Szövetsége

A közleményben kérjük tüntesse fel: Adomány - Törökországi földrengés

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.