hírek

Lions szövetség hírek

Jótékonysági bált rendezett a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2019. február 02-án Budapesten, a Stefánia Palotában rendezte meg hagyományos jótékonysági bálját. A bál fővédnöke Lenkovics Barnabás, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke, míg díszvendégei Ms. Shirley Helm, az Amerikai Egyesült Államok nagykövetségének képviselője, Füzesi Brigitta a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének elnöke, valamint dr. Nagy Sándor a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke volt. 

Átadásra került a hagyományos Lions Díj is, amelyet ebben az évben Csík János Kossuth díjas művész vehetett át. Csík János a díjat a Mezzo Zenekarral, illetve Cruz Heather Laura és Demarcsek Dániel a Fölszállott a páva televíziós vetélkedő szólistáival közösen előadott műsorral köszönt meg.

A báli hangulat fokozásáról a kecskeméti Horizont Band együttes, míg a jobbnál jobb borokról Magyar László, illetve Pázmányi György gondoskodott.

A bál bevételét ebben az évben is elsősorban az egészségügyi program megvalósítására fordítja a szövetség.

 

Köszönjük a bál szervezésében, lebonyolításában részt vett valamennyi lionok, illetve LEO-k közreműködését.

További fotók az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:

1. link

2. link


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.