hírek

Lions szövetség hírek

Jótékonysági koncert a Művészetek Palotájában

A Klauzál, valamint a Wesselényi Lions Klubok, a Zuglói Filharmónia és a MÜPA közös szervezésében a Daganatos Betegek Bakonyszücsi Lelki Rehabilitációs Otthonának támogatására jótékonysági koncertet szervezett a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe 2018. október 07-én.

A koncert teljes bevételét, 4 000 000 Ft adományt a Klauzál Lions KLub vezetői, dr. Kovács Árpádné, valamint Radnainé dr. Fogarasi Katalin adta át az Otthon vezetőjének. Káel Csaba a MÜPA vezérigazgatója a Klauzál, valamint a Wesselényi Lions Klubok elismerését vehette át Pázmány Györgytől, a Wesselényi Lions Klub elnökétől.

A rendezvény fővédnöke, dr. Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke volt, aki köszöntőjében többek között elismerését fejezte ki nemcsak a szervezési feladatokban meghatározó szerepet játszó Radnainé dr. Fogarasi Katalinnak a Klauzál Lions Klub örökös elnökének, dr. Péterfalvi Attilának, a Széchenyi Lions KLub tagjának, aki nemcsak védnöke, de ötletadója is volt a rendezvénynek, hanem a koncert szervezésében részt vett lions klubok, illetve a hazai lions mozgalom valamennyi tagjának is.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.