hírek

Lions szövetség hírek

Keys Mária Kormányzóasszony Karácsonyi Köszöntője

A világ folyamatosan változik körülöttünk. Ezt most egy pillanatra tegyük félre. Szóljon inkább az év vége a háláról.

A nem szokványos események ellenére elmondhatjuk, hogy sikeres év áll mögöttünk. A sikereinknek két nagyon fontos mutatója van. Az egyik, hogy hány rászorulónak tudtunk segíteni, a másik pedig a tagjaink létszáma.

Büszkék lehetünk rá, hogy idén mindkét területen rekordokat döntöttünk, mind a segítség nyújtásban, mint pedig a tagfejlesztésben. A pandémia ellenére rengeteg emberhez eljutott a támogatásunk. A taglétszámunk pedig öt éve nem volt ilyen magas. Decemberben ugyanis 924 tagot számlál a közösségünk. Hiszem, hogy a jövőben ez még tovább fog nőni.

Szeretném most megköszönni mindenkinek az önzetlen, odaadó munkáját. Úgy gondolom, hogy a szolgálatotokra nagyobb szükség van, mint valaha eddig bármikor.

Vezető társaimmal együtt kívánunk mindenkinek boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket! Kívánjuk, hogy tudjatok feltöltődni és erőt meríteni a családi kapcsolatokból.

Tartsunk ki a jövőben, vigyázzunk továbbra is egymásra!

„A szeretet és a hála minden negativitást felold, bármilyen formát öltsön is. Ez a két érzés képes tengereket szétválasztani, hegyeket megmozgatni, és csodákat véghezvinni.” - Rhonda Byrne


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.