hírek

Lions szövetség hírek

Kezdjük meg a felkészülést a 2020-as Nemzetközi Konvencióra!

2020-ban Szingapúr ad otthont a lionok 103. Nemzetközi Konvenciójának, az időpont: 2020. június 26-30. Kezdjük meg a felkészülést az útra már most, mivel ezúttal távoli országban lesz az esemény! Kísérjük el minél többen Keys Mária I. alkormányzó asszonyt Szingapúrba! 

Még ennyi nap, lásd a visszaszámlálást a futó bannerben itt:

https://lcicon.lionsclubs.org/?_ga=2.72231770.876681187.1576613568-1307004520.1432417345

„Az oroszlán városa” várja a Lions tagokat, hiszen Singapore jelentése nem más, mint angol átiratban: „The Lion City” Talán emiatt nem is véletlen, hogy ez a város logója:

 

ahol 2020. június 26-30. között kerül tehát megrendezésre a sorban a 103. Nemzetközi Lions konvenció.

Regisztráció itt: https://lcicon.lionsclubs.org/attend/registration-information/

Early bird, azaz korai regisztráció január 10-ig, 175 U$D, utána március végéig 225 U$D, utána pedig csak a helyszínen, 250 U$D értékben. A LEO regisztráció egységesen Alfa 20, Omega 100 U$D. Megjegyzem, ez lesz az egyik legkisebb kiadása a résztvevőknek, lásd később a repülőjegy, szállás résznél. Kérdések a regisztrációval kapcsolatban registration@lionsclubs.org.

Regisztráció kitöltő itt: https://www.lionsclubs.org/resources/98750363

A jelenlegit lásd mellékelve, de nem lesz jelentős változás benne.

A felvonulás pontos időpontja, amikor jellemzően mindenki, utazási kondícióitól függetlenül tud a konvención találkozni Lions tagtársaival: június 27-én, szombaton lesz. A mostani programtervezet ezt estére írja ki: https://lcicon.lionsclubs.org/wp-content/uploads/2019/08/singapore-schedule.pdf Aminek vélelmezhetően időjárási (értsd... meleg lesz bőven…) okai lehetnek.

Hotel információ: A hazai delegációnak idén nem jelöltek ki hivatalosnak szánt hotelt, hanem a teljes kelet-európai blokknak egy hatalmas, ezer szobás szálloda, a Hotel Boss van megjelölve, mint javasolt hotel. Foglalása az ismert szállásoldalakon vagy itt: https://www.hotelboss.sg/ Ez nem kötelező érvényű javaslat, jelenleg ennek a konvenciós foglalásban rögzítet árai még nem kerültek publikálásra. Autóval és tömegközlekedve 20 percre, gyalog 35 percre van, ami nagy előny, hogy a hotel és a konvenció között rendszeres a shuttle bus a regisztrált vendégeknek. A hotel és a rendezvénynek helyet biztosító Sands konferenciaközpontnak a helye és távolsága itt látható

A szállásárak várható emelkedése miatt a hotelt/apartmant/szállást nagyonis érdemes idejekorán lefoglalni. A Malajziában elérhető szállásárak igen kedvezőnek és jó minőségűnek tűnhetnek, de naponta onnan bejárni nem tanácsolható jó szívvel, mivel a határellenőrzésre minimum a hektikus jelzőt írják a tapasztaltabb utazók. Pedig van onnan jónak mondható tömegközlekedés is. Megjegyzés: A Marina Bay Sands https://www.marinabaysands.com/ is rendelkezik még szabad helyekkel.

A repülőjegyek árai jelenleg három légitársaságnál, Emirates, LOT, Finnair esetében is 650-700 dollár között vannak, ebben elviekben január második felében várható komoly akció, később nem valószínű. Mindegyiknél érdemes megnézni, mit adnak pluszban a repülőjegy mellé, az Emirates jellemzően valamilyen Dubai átszállási kedvezményt, vagy ingyen vízumot, vagy hotelt, vagy ingyenes stopovert ad, a LOT nagyobb csomaglehetőséget, a Finnairnél pedig van esély upgradre, eddigi tapasztalataink legalábbis ezeket a lehetőségeket mutatták. A legolcsóbb egyebekben a XiamenAir, ami itt ad átszállást: Xiamen Gaoqi International Airport in Fujian Province, China. Hogy ez bevállalható-e Helsinki, Dubai vagy Varsó helyett, ez egy remek eldöntendő kérdés, Kína szakértők előnyben.

Szingapúri dollár a helyi valuta, aki a lehető legkedvezőbben szeretné beváltani a saját, szinte bármilyen (40 féle) valutáját, anélkül, hogy az átváltás magas banki költségeket vonzana, az kérjen meghívást Transferwise vagy Revolut számlára, kártyára, mert ebben az esetben tud a lehető legkedvezőbben, átváltási marsok nélkül fizetni.

Autóbérlés jelenleg igen magas árakat ad minden keresőnél, az európai és amerikai árak többszöröse. Idővel ez lehet, hogy kedvezőbb lesz.


Képgaléria


Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.