Kormányzói köszöntés - Keys Mária

Ez az év sok tekintetben különlegesnek mondható. Egyrészt azért, mert sok híres történelmi évfordulót ünnepelhetünk 2020-ban. Ezek közül a legtöbb olyan jelentős esemény, amely alapjaiban változtatta meg az emberek hétköznapi életét. Sajnos a koronavírus miatt a 2020-as esztendő is egy ilyen fordulópontként fog bevonulni a jövő történelmébe.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége azonban nem arról híres, hogy feladja céljait. A körülmények ugyan átmenetileg átrendezhetik a jótékonysági tevékenységet, de semmiképpen nem akadályozhatják meg azt.

Küzdelem a diabétesz ellen

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége elkötelezett az elesettek, hátrányos helyzetűek, a rászorulók, valamint a betegek felé való szolgálatban. Kiemelt területként kezeljük a látás védelmét, nem véletlenül szokták a Lions tagokat vakság elleni küzdelem lovagjainak is hívni. A Lions mozgalom helyi és globális egészségügyi programokban támogatja a felnőttkorban kialakuló diabéteszből származó látás elvesztésének megelőzését.

Tehetséggondozás
A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége kiemelt programként kezeli a tehetséggondozást. Cél, hogy az igazi tehetségek időben történő felismerésével és támogatásával az értékek felszínre kerüljenek és gyümölcsözzenek.

FIatalos lendület

A jószolgálati programok szerencsére a fiatalok előtt is vonzó. LEO a Lions mozgalom ifjúsági változata. Olyan lelkes fiatalokból áll, akik sokszor szabadidejüket feláldozva a közösségük számára hasznos tevékenységet végeznek.

Helyi problémákra célzott megoldások

A Lions közösség különösen érzékeny a helyi szükségekre. Mivel a szövetség országszerte kiterjedt hálózattal, 42 klubbal rendelkezik, a helyben felmerülő problémákra gyorsan, célzottan tud reagálni.

A Lions közösség ereje az összefogásban rejlik. A közös segítségnyújtás, a csapatmunka és a kreatív együttműködés mindig megsokszorozza az egyén lehetőségeit.

Meg vagyok róla győződve, hogy akkor leszünk sikeresek a jövőben, ha a problémákra megoldandó feladatként nézünk, az akadályokra pedig insprációként tekintünk. Hiszen a kihívások adják az inspirációt és a lendületet  ahhoz, hogy igazán jó dolgokat vigyünk véghez.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését a jószolgálati tevékenység iránt, és egy baráti, összetartó közösséghez szeretne csatlakozni, keressen bizalommal.

Remélem hamarosan közösen tehetünk a jó ügy érdekében.

KINDNESS MATTERS - “A kedvesség mégis számít”

Keys Mária Hermina

kormányzó 2020-2021

Lions Clubok Magyarországi Szövetsége


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Keys Mária volt kormányzó 2020-2021

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba