Array
(
  [id] => 1644
  [aktiv] => 1
  [club] => 59
  [user] => 1
  [hir_kozpont_oldalon] => 1
  [hir_club_oldalon] => 0
  [hir_club_oldalon_kiemelt] => 0
  [hir_lions_nap] => 0
  [nev] => Közös adománygyűjtést indít az Ofotért és a Lions
  [url] => kozos-adomanygyujtest-indit-az-ofotert-es-a-lions
  [ssz] => 0
  [datumido] => 2022-08-31 12:00:00
  [datumido_end] => 2100-01-01 23:59:59
  [datum_kezdo] => 2022-08-31 12:26:46
  [datum_modositott] => 2022-09-15 11:55:10
  [tag_id] => 0
  [tartozik] => 103
  [szoveg] => 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért a társadalmi felelősségvállalás kereteiben megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében, 2022. szeptember 1-étől kezdődően, a legnagyobb múltú magyarországi optikai hálózat lojális vevőkörével karöltve közös adománygyűjtési akció keretében igyekszik támogatni a Lions Club egyik legfőbb jótékonysági tevékenységét: az anyagilag rossz helyzetben élő, rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését és egyben támogatását a megfelelő szemüveg megvásárlásában, ezzel megadva számukra is az éles látás élményét és egy lehetséges szebb jövőt!

Az Ofotért több, mint 70 éve gondoskodik a vásárlók éles látásáról, melyhez szakképzett optikai tanácsadói nyújtanak teljes körű segítséget. Magyarország legnagyobb optikai hálózataként országos lefedettséggel, közel 100 üzlettel várják a látásproblémával küzdő embereket és segítik visszaadni a tökéletes látásélményt nap mint nap, szem előtt tartva a legoptimálisabb megoldás megtalálását.

A Lions a világ legnagyobb klub alapon szerveződő jószolgálati szervezete, világszerte 46 ezer klubban közel 1,5 millió tagja van, és hazánkon kívül további 205 országban működik.

A nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének alapját a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése, valamint a vakok és gyengénlátók segítése jelenti. A lionok ennek érdekében a SightFirst (A látás az első) program keretében szemvizsgálatokat, szemszűréseket szerveznek, szemüvegeket adományoznak.

A hazai 41 klub egyik legfőbb célja a látássérültek segítése, a látás megőrzése.  Ehhez a tevékenységhez Magyarországon is korszerű berendezésekkel felszerelt szűrőbusszal járul hozzá. Ez a busz folyamatosan járja az országot, és végez szemszűréseket.  

Közös adománygyűjtő akciónk keretében az Ofotért vásárlói számára szeptember 1-étől lehetőséget biztosítunk, hogy bármilyen optikai- vagy kiegészítő termék vásárlásakor 250, vagy 500 Ft-os adománnyal járuljanak hozzá a fenti célokhoz, mely felajánlásokkal egyenértékű támogatás nyújtása mellett az Ofotért elkészíti a szükséges szemüvegeket a szemszűréseken résztvevők részére, akik saját erőből nem tudnának szemüveghez jutni.  A kiszűrt rászorulók számára a szakszerű látásvizsgálatot és az egyénre szabott szemüvegeket a hozzájuk területileg legközelebb eső helyi Ofotért üzletben, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének helyi képviseletei segítik elő.

Ez a megállapodás mindkét fél részéről megerősíti azon alapítványi és vállalati küldetést, melynek keretein belül, társadalmilag felelősen járulnak hozzá, hogy minden ember számára biztosítsák a látás élményét, ezzel segítve az esélyegyenlőség lehetőségét az életre.  

Amennyiben Ön is éppen szemüveget, napszemüveget vagy kontaktlencsét vásárolna az Ofotért üzleteiben, kérem, segítse adományával a fenti célok megvalósulását, és segítsük közösen a rászoruló látássérülteket! További részletekért látogassa meg a www.ofotert.hu és a www.lions.hu weboldalakat!

[szoveg_kicsi] => A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért a társadalmi felelősségvállalás kereteiben megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében, 2022. szeptember 1-étől kezdődően, a legnagyobb múltú magyarországi optikai hálózat lojális vevőkörével karöltve közös adománygyűjtési akció keretében igyekszik támogatni a Lions Club egyik legfőbb jótékonysági tevékenységét: az anyagilag rossz helyzetben élő, rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését és egyben támogatását a megfelelő szemüveg megvásárlásában, ezzel megadva számukra is az éles látás élményét és egy lehetséges szebb jövőt! [kep1] => lions_ofotert_01.jpg [leiras] => A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért a társadalmi felelősségvállalás kereteiben megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében, 2022. szeptember 1-étől kezdődően, a legnagyobb múltú magyarországi optikai hálózat lojális vevőkörével karöltve közös adománygyűjtési akció keretében igyekszik támogatni a Lions Club egyik legfőbb jótékonysági tevékenységét: az anyagilag rossz helyzetben élő, rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését és egyben támogatását a megfelelő szemüveg megvásárlásában, ezzel megadva számukra is az éles látás élményét és egy lehetséges szebb jövőt! [kulcsszo] => )