Array
(
  [id] => 1588
  [aktiv] => 1
  [club] => 58
  [user] => 1
  [hir_kozpont_oldalon] => 1
  [hir_club_oldalon] => 0
  [hir_club_oldalon_kiemelt] => 0
  [hir_lions_nap] => 0
  [nev] => Láncátadó ünnepség a Szeged Első Lions Clubnál
  [url] => lancatado-unnepseg-a-szeged-elso-lions-clubnal
  [ssz] => 0
  [datumido] => 2022-06-14 13:00:00
  [datumido_end] => 2100-01-01 23:59:59
  [datum_kezdo] => 2022-06-14 13:44:08
  [datum_modositott] => 2022-06-14 13:51:26
  [tag_id] => 0
  [tartozik] => 103
  [szoveg] => 

2022. június 11-én, szombaton a Gellért Szabadidőközpontban rendezték meg a Szeged Első Lions Club láncátadó ünnepségét. Dr. Bella Zsolt adta át a stafétabotot dr. Szeri Istvánnak, a ceremónián részt vett Koncsik István, I. Alkormányzó is.

Az ünnepség Németh István volt kormányzó, a Szeged Első Lions Club alapító tagjának beszédével indult, aki felidézte a klub több mint két évtizeddel ezelőtti megalapításának pillanatait és köszöntötte a jelen lévőket, többek között a társszervezetek képviselőit.

Dr. Bella Zsolt két évig volt a klub elnöke, beszédében kiemelte a lions szellemiségét, az oroszlán szimbólum és a segító szándék fontosságát, illetve a klubokra nehezedő aktuális kihívásokat (pl. pandémia, háborús helyzet). Az elnök úr felsorolta a klub elmúlt években tett aktivitásait, főbb eseményeit, továbbá emléklapokat adott át.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségét Koncsik István I. Alkormányzó képviselte, aki - Dr. Fogarassy Csaba kormányzó szavait tolmácsolva - megköszönte dr. Bella Zsolt színvonalas elnökségi munkáját és sok sikert kívánt a klub következő vezetőjének, dr. Szeri Istvánnak. Koncsik István a láncátadó ünnepség keretein belül kormányzói elismerést is átadott dr. Bella Zsolt részére.

Dr. Szeri István a Szeged Első Lions Club új elnöke is köszöntötte a klub tagjait és a vendégeket, beszélt a jövőbeli tervekről, programokról és bemutatta a klub 2022-2023-as lions év vezetőségét. A díjak átadását követően vacsora és egy jó hangulatú, zenés-táncos mulatság zárta a szombat estét.

A WEB Rádió csatornáján bepillanthatunk az ünnepség legszebb pillanataiba:

[video:yt|s-892GM1pBM] 

[szoveg_kicsi] => 2022. június 11-én, szombaton a Gellért Szabadidőközpontban rendezték meg a Szeged Első Lions Club láncátadó ünnepségét. Dr. Bella Zsolt adta át a stafétabotot dr. Szeri Istvánnak, a ceremónián részt vett Koncsik István, I. Alkormányzó is. [kep1] => szegedlc_07.jpg [leiras] => 2022. június 11-én, szombaton a Gellért Szabadidőközpontban rendezték meg a Szeged Első Lions Club láncátadó ünnepségét. Dr. Bella Zsolt adta át a stafétabotot dr. Szeri Istvánnak, a ceremónián részt vett Koncsik István, I. Alkormányzó is. [kulcsszo] => )