Láncátadó ünnepség a Szeged Első Lions Clubnál

2022. június 11-én, szombaton a Gellért Szabadidőközpontban rendezték meg a Szeged Első Lions Club láncátadó ünnepségét. Dr. Bella Zsolt adta át a stafétabotot dr. Szeri Istvánnak, a ceremónián részt vett Koncsik István, I. Alkormányzó is.

Az ünnepség Németh István volt kormányzó, a Szeged Első Lions Club alapító tagjának beszédével indult, aki felidézte a klub több mint két évtizeddel ezelőtti megalapításának pillanatait és köszöntötte a jelen lévőket, többek között a társszervezetek képviselőit.

Dr. Bella Zsolt két évig volt a klub elnöke, beszédében kiemelte a lions szellemiségét, az oroszlán szimbólum és a segító szándék fontosságát, illetve a klubokra nehezedő aktuális kihívásokat (pl. pandémia, háborús helyzet). Az elnök úr felsorolta a klub elmúlt években tett aktivitásait, főbb eseményeit, továbbá emléklapokat adott át.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségét Koncsik István I. Alkormányzó képviselte, aki - Dr. Fogarassy Csaba kormányzó szavait tolmácsolva - megköszönte dr. Bella Zsolt színvonalas elnökségi munkáját és sok sikert kívánt a klub következő vezetőjének, dr. Szeri Istvánnak. Koncsik István a láncátadó ünnepség keretein belül kormányzói elismerést is átadott dr. Bella Zsolt részére.

Dr. Szeri István a Szeged Első Lions Club új elnöke is köszöntötte a klub tagjait és a vendégeket, beszélt a jövőbeli tervekről, programokról és bemutatta a klub 2022-2023-as lions év vezetőségét. A díjak átadását követően vacsora és egy jó hangulatú, zenés-táncos mulatság zárta a szombat estét.

A WEB Rádió csatornáján bepillanthatunk az ünnepség legszebb pillanataiba:

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba