Array
(
  [id] => 1460
  [aktiv] => 1
  [club] => 58
  [user] => 1
  [hir_kozpont_oldalon] => 1
  [hir_club_oldalon] => 0
  [hir_club_oldalon_kiemelt] => 0
  [hir_lions_nap] => 0
  [nev] => Lions Békeposzter pályázat - Eredmények
  [url] => lions-bekeposzter-palyazat-eredmenyek
  [ssz] => 0
  [datumido] => 2022-01-17 13:00:00
  [datumido_end] => 2100-01-01 23:59:59
  [datum_kezdo] => 2022-01-17 13:43:11
  [datum_modositott] => 2022-01-17 15:13:25
  [tag_id] => 0
  [tartozik] => 103
  [szoveg] => 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2021-2022-es évre vonatkozóan is meghirdette a népszerű Békeposzter pályázatát, melyre ismét sok alkotást neveztek a fiatalok. Az "Ami összeköt - We Are All Connected" elnevezésű pályázat eredményeiről tájékozódhatunk az alábbiakban!

104 rajz érkezett a kormányzósághoz, 11 klubtól - persze ez sokkal több iskolát jelent: Gödöllőn 8, Újpesten 4 iskola vett részt, Nyíregyházán 3 művészeti csoport is dolgozott a témán, Monoron is 3 iskolát mozgattak meg, Kaposvárról 2 iskolából kaptunk rajzokat. Fonyódon, Újpesten, Kaposvárott, Gödöllőn saját helyi kiállítást is szerveztek a rajzokból.

A versenyben résztvevő klubok: Újpest-Árpád, Szeged, Kaposvár, Pécs Első, Kaposvár, Monor Hegyessy, Nyíregyháza Első, Pestszentlőrinc, Fonyód, Mozaik, Gödöllő LC.

A zsűrizés november 24-én a szokásos helyen, a Wanatka Központban zajlott. A zsűri - Láng-Miticzky Katalin, Ocztos István és Fegyverneky Sándor - kiválasztotta az idei nyerteseket, az Amerikába menő győztes rajzot és a Wanatkában rendezendő kiállítás anyagát.

Az első helyezett rajzát december 1-ig postára kellett adni az amerikai központunkba, Oak Brook-ba, országonként 1 db rajzzal lehet nevezni nemzetközi szinten. A győztes rajzot postáztuk.

Első helyezett Varga Martin lett. Berettyóújfalu, az Igazgyöngy Művészeti Iskola tanítványa. Felkészítő tanár: Karácsony Krisztina.

Második helyezett Kopasz Dorina, a szegedi Juhász Gyula Művészeti iskola tanulója, Fodor Éva tanárnő tanítványa. Támogató klub a Szeged Első LC.

Harmadik helyezett Árki Veronika, a monori Csillagfürt Fejlesztő és Művészeti Iskola tanulója, tanárnő Tóthné Anka Margit. Támogató klub Monor Hegyessy LC.

Az öt kiemelt díjazott mellett 13 további rajzot válogatott a zsűri a kiállításra.

A kiállítást 2022. március 4-én tervezzük megnyitni, az eredményhirdetés és díjátadó is akkor lesz, kiállítás megnyitó keretében. (Mivel a vírushelyzet ilyen bizonytalan, szóba került más helyszín, illetve időpont, úgyhogy még lehet változás, kérjük, figyeljék a honlapot!)

Gratulálok a klubok munkájához, és a gyerekeknek, tanároknak is!

Barátsággal,

Ottmár Timea
Lions Békeposzter pályázati felelős

[szoveg_kicsi] => A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2021-2022-es évre vonatkozóan is meghirdette a népszerű Békeposzter pályázatát, melyre ismét sok alkotást neveztek a fiatalok. Az "Ami összeköt - We Are All Connected" elnevezésű pályázat eredményeiről tájékozódhatunk az alábbiakban! [kep1] => 1.jpg [leiras] => A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2021-2022-es évre vonatkozóan is meghirdette a népszerű Békeposzter pályázatát, melyre ismét sok alkotást neveztek a fiatalok. Az "Ami összeköt - We Are All Connected" elnevezésű pályázat eredményeiről tájékozódhatunk az alábbiakban! [kulcsszo] => )