hírek

Lions szövetség hírek

Lions Nap 2019

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy közösségünk ismét országos Lions Napot szervez. Előkészítéséhez gőzerővel láttunk hozzá. Ennek a nagy hagyománnyal rendelkező eseménynek új keretet szeretnénk adni azzal, hogy egészségfejlesztő és betegség megelőző programok szervezését tervezzük az ország valamennyi klubjának a bevonásával, azonos időszakban, április utolsó hétvégéjén.

Azt tervezzük, hogy az központi programot április 27-én szombaton bonyolítanánk le, ezért arra kérlek benneteket, hogy Ti is erre a napra szervezzetek megmozdulást az egészség érdekében. Nem csak a hagyományos programokban (pl. szemszűrés, vércukorszint mérés, véradás) gondolkodunk, hanem minden olyan aktivitást szívesen veszünk, amely az egészséghez kapcsolódik, így szervezett keretek között lebonyolított futásra, sétára, felvilágosító előadásra is számítunk. Kérlek benneteket, hogy a helyi lehetőségek figyelembe vételével csatlakozzatok ehhez a kezdeményezéshez.

A programot a zónaelnökök fogják koordinálni, fő szervezője Lions társunk, dr. Kökény Mihály (06-30-4754675, mihaly.kokeny88@gmail.com) az 1. zóna elnöke, aki folyamatosan tájékoztat majd benneteket az aktuális eseményekről, valamint szívesen áll rendelkezésetekre a programok szervezésével kapcsolatos problémák megoldásában.

Kérlek benneteket, hogy az országos visszhang elérése érdekében dr. Kökény Mihály barátunknak 2019. február 28-ig adjátok meg, hogy melyik klub milyen programmal vesz részt a Lions Napon, illetve ha szükséges, miben tudunk segíteni.

Tájékoztatlak benneteket,  hogy a legkreatívabb programot a nyíregyházi konvención kormányzói elismerésben kívánom majd részesíteni.

További információkkal és javaslatokkal rövidesen jelentkezünk.

Köszönettel és barátsággal:

dr. Chrabák László kormányzó

 

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.