hírek

Lions szövetség hírek

Már láthatóak a Wanatka Központban a Békeposzter pályázat alkotásai

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2020-as évre vonatkozóan is meghirdette a népszerű Békeposzter pályázatát, melyre ismét sok alkotást neveztek a fiatalok. A "Béke a szolgálat tükrében" elnevezésű pályázat műveiből kiállítás nyílt a Wanatka Központban.

A kiállítás megnyitóját 2021. április 16-án rendezték Budapesten, a III. kabinetülés keretein belül. A Wanatka Központ falait számtalan szebbnél szebb rajz díszíti, a beérkezett pályaművekből nem volt egyszerű kiválasztani az első három helyezettet. Ottmár Tímea témafelelős felügyelete mellett a zsűri az alábbiak szerint ítélte oda a díjakat:

I. helyezett:

  • Gajdos Lilla Dorka - Vásárhelyi László Művészeti Iskola, Nyíregyháza

II. helyezett:

  • Fehér Gréta - Vásárhelyi László Művészeti Iskola, Nyíregyháza

III. helyezett:

  • Dobos Nikolett - Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium

Az ajándékokat és az okleveleket postán küldik ki az érintettek számára, hiszen a vírushelyzet miatt az eredményhirdetésen idén nem lehettek személyesen jelen a gyerekek.

A zsűrizés novemberben lezajlott, zsűritagok voltak: zsűri elnöke Láng-Miticzky Katalin, textilművész, volt kormányzónk,  Fegyverneky Sándor, építész és Ocztos István képzőművész, építész.

Az első helyezett rajz kiutazott Amerikába: Gajdos Lilla Dorka alkotása képviselte a magyar színeket Oak Brookban, a nemzetközi versenyen.

A Szövetség ezúton is köszöni Ottmár Tímea és Major Zoltán kiemelkedő munkáját a pályázat kapcsán!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.