hírek

Lions szövetség hírek

Nagy sikerrel zajlott a VI. zóna I. féléves értekezlete

2020. október 27-én Miskolcon, a City Hotel különtermében került megrendezésre a VI. Zóna I. féléves értekezlete. Az esemény elérésére online lehetőséget is biztosítottak, de a járványügyi ajánlásokat betartva a klubvezetők a személyes megjelenés mellett döntöttek.

A rendezvényen részt vett Keys Mária Kormányzó Asszony, dr. Chrabák László Régió Elnök, Holló Viktória Zóna Elnök, valamint a miskolci, nyíregyházi, debreceni, nyírbátori klubok vezetői, valamint a Miskolc Első Lady LC két tagja, és István Zsolt volt kormányzó, aki a miskolci férfi klubot képviselte és biztosította az online bekapcsolódás lehetőségét. A gyöngyösi klub vezetője betegség miatt sajnos nem tudott megjelenni.

Kormányzó Asszony a Lions mozgalomhoz kötődő játékos kvíz játékkal nyitotta meg az értekezletet, ami után szó volt: tagfejlesztésről, tagmegtartásról, tagdíj befizetés/taglétszám jelentés állapotáról, programjaink lejelentéséről hazai és nemzetközi felületeken és az online klubülések/programok megvalósításának szerepéről, fontosságáról. Itt szeretném kiemelni a nyíregyházi LC 2020.11.20-ra szervezett „Virtuális” Lions Bálját, mely példaértékű kezdeményezés.

A klubok vezetői, képviselői ezek után beszámoltak klubjaik életéről, a távolabbi célokról és a jelenleg szervezés alatt álló programokról. A mintegy két és fél órás értekezlet után információkkal, ötletekkel feltöltődve egy vacsorával zártuk az estet.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.