Szűrővizsgálatok a kaposvári Borostyánvirág Anyaotthonban

2020. október 1-jén egy komplex szűrővizsgálatot végeztek Kaposváron, a Borostyánvirág Anyaotthonban, ahol jelen volt Dr. Liszovszki Ágnes projektvezető, a 4. zóna elnöke, a Balatonlelle LC tagjai, illetve Keys Mária kormányzó is. A program részeként szemszűrést, fogászati szűrést és vérnyomásmérést is végeztek.

12 anya és 22 gyermek szűrése történt meg, két gyermek esetében szükséges lesz szemüveg viselése, az ehhez szükséges folyamat el is indult a szűrést követően. A fogászati szűrésről is érdemes szót ejteni, hiszen az eredmények láttán egyértelmű, hogy erre is nagy szükség van.

Minden klubot arra buzdítunk, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hozzájuk legközelebb lévő anyaotthonnal és kezdjék meg a szűrővizsgálatok megszervezését, ezzel is segítve az otthonok lakóinak mindennapjait. A kaposvári anyaotthonban végzett szűrés egy új projekt első állomása volt, bízunk benne, hogy minél több otthonba eljut ez a kezdeményezés.

A kapos.hu is beszámolt az eseményről!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Keys Mária volt kormányzó 2020-2021

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba