Pályázatok

LIONS Díj jelölési felhívás

 

Ismét eltelt egy év és újfent kiírásra kerül a LIONS Díj, Szövetségünk legmagasabb elismerése. Jelölés joga illeti meg a LIONS Díj Bizottság Tagjai és a soros kormányzó és alkormányzók mellett a klubokat is.

A LIONS Díj: "A LIONS díjat az a nem lions tag, természetes személy kaphatja meg, aki kiemelkedő, országosan ismert, közéleti tevékenysége során, több évtizeden keresztül személyes munkájával mutatott példát a jószolgálatban, a másokon való önzetlen segítésben, felelt meg a cselekvő szolidaritás eszméjének."

Az esetleges jelöléseket részletes és alapos indoklással, méltatással legyetek kedves előterjeszteni. Szintén gondoljatok arra is, hogy a LIONS Díj Bizottság által hozott döntéssel kiválasztott díjazottnak a díjátadón való személyes részvételének megszervezésében az előterjesztőnek komoly szervezési feladata van. Tehát a báli részvételt így szükséges biztosítani. Természetesen a hivatalos értesítést és kapcsolatfelvételt a LIONS Díj Bizottság intézi.

A jelöléseket, bizalmasan kezelve, hivatalosan a buzasidr@gmail.com címre

2023. december 15-ig

kérjük megküldeni. A jelöléseket bizalmasan kezeljük!


Pályázatok

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.