Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2018. Kata

indulás: 2018. június 23.
vége: 2018. július 21.
ország: Kanada
tábor neve: A2 Bill Evers

A Lions clubbal ez volt a második kiutazásom. Idén Kanadába mentem.

 A repülőjegyet februárban vettük meg. Ajánlom, hogy minél előbb vedd meg a jegyed.

A kapcsolatfelvétel nagyon egyszerű volt, már márciusba írtak, hogy mik lesznek a programok a táborban, és hogy ki lesz a családom. Majd pár napra rá rám írt a családom.

Nagyon jó családot kaptam, nagyon kedvesek voltak (mint minden Kanadai). Kanadába mindenki nagyon kedves és segítőkész. Egy olasz lánnyal voltam a családnál. Legtöbbször egyedül voltunk otthon ezért elmentünk a városba nézelődni, vásárolni, enni.  A családnak volt 3 velem kb. egyidős gyereke, azokkal nagyon sok időt töltöttünk. Velük leginkább vásárolni mentünk, jet skizni, hajókázni, vitorlázni stb. Esténként voltak BBQ partik a többi cserediákkal, akik a környékünkön voltak, vagy szerveztünk velük közös programokat.

A családnál 2 hetet voltunk, majd utána 10 nap tábor következett. A tábor az erdő közepén volt. Minden este voltak tábortüzek ezen kívül elvittek minket Torontóba, ziplineing-olni, rodeóra, Niagara Falls-hoz, jet boatozni a Niagarán stb. A programok nagyon jók voltak összességében. A tábor vége után 2 nap volt még a családnál, amit kevésnek tartott mindenki.

Nekem nagyon tetszett minden, kivéve az, hogy ez a kb. 4 hét nagyon rövid volt, lehetett volna hosszabb is akár egy héttel.


Képgaléria

Beszámolók éves bontásban

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.