Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2018. Levente

indulás: 2018. július 08.
vége: 2018. július 28.
ország: Portugália
tábor neve: Faro

 Idén nyáron Portugáliában Faro városában tölthettem 14 fantasztikus napot. Az 1. utazásom volt a Lions szervezésében. A tábor nagyon jó választásnak bizonyult hiszen 2 csodálatos hetet tölthettem ott. Összesen 20 napot töltöttem Portugáliában. 6 napot töltöttem Lisszabonban a fogadócsaládomnál a grúz barátom társaságában a maradék 14 napot pedig a táborban. A kiutazás teljesen gondtalan volt köszönhetően az itthoni és a portugál Lions klubnak. Mivel a családi hét az első hét ezért érdemes az e-mail-eket rendszeresen figyelni hogy hamar le legyen minden szervezve. Nem kellett csalódnom a portugálokban hiszen teljes mértékben vendégszerető nép. A családom odafigyelt arra hogy felejthetetlen 1 hetet töltsek náluk. Szerencsésnek mondhattam magam hiszen a grúz barátomon kívül minden nap tudtam találkozni 4 másik táborozó társammal. Minden napra szerveztünk magunknak programot és így 6-an 6 nap alatt bejártuk Lisszabon városát. A családi hét után  17 társammal együtt Faróban töltöttük el a 14 napot. . A szállásunk  egy kollégium volt. Élményekben és programokban gazdag 2 hét volt. Minden napra szerveztek nekünk programot. A reggeli programok általában 12ig tartottak, délután pedig szebbnél szebb strandokon fürödhettünk. A programok teljesen változatosak voltak hiszen minden nap mást csináltunk csak a délutáni strandolás volt mindennapos ám azt a nagy melegben senki sem bánta.

Az első 5 nap Faróhoz közeli városokat látogattunk meg, ami kissé fárasztó volt de a következő napokban jutott elég idő a pihenésre. A hátralévő napokban inkább szórakoztató jellegű programokon vehettünk részt. Többször is voltunk élményfürdőben, mindenki megtanulhatott golfozni, paintballozásra és gokartozásra is volt lehetőség. Esténként hajnalig beszélgettünk, szórakoztunk. A táborban eltöltött időm alatt semmiben sem éreztem hiányt, nagyon jó ellátásban részesültünk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tábort, sok barátra tettem szert, életem egyik legjobb 3 hete volt, bármikor szívesen visszamennék.

Beszámolók éves bontásban

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.