Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2018. Bettina

indulás: 2018. július 15.
vége: 2018. október 05.
ország: Svédország
tábor neve: Dalsland

Az én nevem Szabó Bettina. A kiutazás lehetőségéről először a Győri LEO Klubtól értesültem, miután elkezdtem önkénteskedni a Klub tagjaival. Győrből már többen kiutaztak, és ők szinte áradoztak az táborokról. Rögtön arra gondoltam hogy milyen jó lenne ezt a lehetőséget megragadni, hiszen nagyon szeretek új embereket megismerni és még többet megtudni másik kultúrákról.

 

A szüleim is támogatták az ötletet, és miután részt vettek velem együtt a felkészítő délutánon biztossá vált számukra hogy a fogadócsaládnál/táborban biztos kezekben leszek.

 

A fogadócsaládom és a táborvezetőm az utazásom előtt másfél hónappal vette fel velem a kapcsolatot. Azonnal nagyon pozitív benyomást keltettek nálam, már az emailek olvasása közben. Mindegyikben leírták hogy már nagyon várják hogy megismerhessenek.

A fogadócsaládom végig nagyon kedves és türelmes volt. Mindig figyelembe vették hogyha valamilyen más igényünk vagy problémánk adódott. Rajtam kívül még egy német lányt is fogadtak akivel időközben nagyon jóba lettünk. Mivel a család a tengerpart mellett lakott, sokat horgásztunk, úsztunk, és vitorláztunk. Az egy hét alatt szoros kapcsolat alakult ki a fogadócsaládunkkal, én azóta is tartom velük a kapcsolatot.

A tábor egyszerűen fergeteges volt. Imádtam minden percét. Kempingben laktunk, egy nagy faházban ami közvetlenül a tó mellett feküdt. Az első napokat egy szabadidőparkban töltöttük, mindenféle kalandos csapatépítő feladattal. Fontos volt a csapatmunka, a türelem, és a kommunikáció. Ennek köszönhetően nagyon jól összekovácsolódtunk. A táborban töltött két hét alatt rengeteg dologban kipróbálhattuk magunkat. Egyszer sem volt időnk unatkozni. Ha jelmondatot kellene adnom a tábornak akkor biztos hogy azt adnám hogy: GET OUT FROM YOUR COMFORTZONE!

 

 

 

 

 


Képgaléria

Beszámolók éves bontásban

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.