Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2022. Hajnalka

indulás: 2022. október 28.
vége: 2022. október 28.
ország: Belgium
tábor neve: Belgium

Első Lions Clubos utazásommal Belgiumba volt lehetőségem menni.

Mikor választanom kellett a helyek közül, hogy hova szeretnék menni és megláttam Belgiumot azonnal tudtam, oda kell mennem. Azóta sem bántam meg, megváltoztatott, életem legjobb nyarát töltöttem ott.

Családot gyorsan kaptam és a kapcsolatfelvétel is jól ment, viszont az első három napot nem tudtam a családdal tölteni, mert még nem voltak otthon, de az elhelyezésemet teljesen jól megoldották.

Július 9-én érkeztem az első családomhoz a tábor egy másik tagjával, egy Szerb lánnyal. Minden családunk nagyon kedves volt velünk és megmutattak mindent, elvittek Bruggeba, Gentbe, Waterlooba és Knokke tengerparti felére ahol sokat fürödtünk és bicikliztünk. Nagyon gyorsan eltelt ez a hét és már mentünk is a táborba.

A tábor június 16-án kezdődött 35 diákkal 20 különböző országból töltöttem együtt ezt a maradék két hetet. Az első pár napban ismerkedős és csapatépítős játékokat játszottunk, már akkor életre szóló barátságokat kötöttem. Majd elindult az utazás és a városnézés. Megnéztünk mindent, városokat, a tengert, vidámparkokat és egy jótékonysági programot is szerveztünk. Megkaptuk előre a kissé szigorú ütemtervű programot, nekem egy kicsit túl sok volt a jóból igy egy napot ki kellett hagynom (a brüsszeli városnézést) mert belázasodtam. Pihentem egy napot, ami után újult erővel vettem nyakamba az országot.

Nem tudnék egy bizonyos alkalmat kiemelni, hogy na, az volt a legjobb, mert úgy érzem, hazudnék. Minden jó volt. Legjobb volt. Ennyi emberrel megismerkedni ennyi helyről. Amikor ott kellett hagynom őket, hogy hazajöjjek úgy éreztem egy nagy darabomat hagytam ott velük együtt. Azóta is minden nap eszembe jutnak és hiányoznak.

Életem legjobb élménye volt és köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam. Jövőre is mindenképp mennék, ha van rá lehetőségem, nem tudom elképzelni, hogy az ideinél jobb lenne, majd más lesz.


Képgaléria

Beszámolók éves bontásban

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.