Pályázatok Lions Cluboknak

Pályázati lehetőség - Életképek Lions klubom eseményeiről fotó pályázat

Életképek Lions klubom eseményeiről fotó pályázat, mely napjaink életéről, örömeinkről, a vírus okozta kihívásokról elgondolkodtató formában ad képet.

A „Lions életképek klubom eseményeiről” fotó pályázat célja, hogy a Lions és Leo klubok tagjai bemutassák klubjukban megélt élményeiket. Hogyan éljük klubéletünket, mire figyelünk a környező világból, és miként látjuk, láttatjuk fényképeinken keresztül a szolgálatunkat, környezetünk életét. Fotóinkon keresztül megmutathatjuk azt is, hogyan érzünk, élünk klubéletet, vagy éppen milyen hatások érnek minket a támogatási munkánk során.

Pályázási feltételek: A verseny nyitott minden Lions és LEO Klub-tag számára. A pályázók saját, eredeti, nem módosított, fekete-fehér vagy színes fotóval jelentkezhetnek, fenti, tartalmában szabadon választott témákban.
A pályázó a fotó megküldésével és a pályázatra való jelentkezéssel egyidejűleg elfogadja annak feltételeit. Minden pályázatnak tartalmaznia kell a fotó címét, (analóg felvétel esetén a pályázónak rendelkeznie kell a negatívval, de azt is digitalizálva kell beküldeni) digitális esetben a fotó elkészülését bizonyítandó az u.n. EXIF* adatokat és egy maximum 25 szavas leírást a fotóról, milyen módon kapcsolódik jelen pályázathoz Csak az eredeti EXIF adatokkal rendelkező képeket tudjuk elfogadni ez minden saját digitális fotó esetén alapértelmezésben eleve rajta van) Kérjük a digitális képeket eredeti méretben őrizze meg, későbbi esetleges tulajdonjog-igazolás céljából.

A képek legfeljebb 20 MB méretűek lehetnek, JPG formátumban.

Pályázni a 2018. január 1. és 2021. február 20. között kézült fotókkal lehet

A győztes fotó kiválasztásának fő szempontja az eredetiség, művésziesség, az egyedi látásmód.

A beküldőt pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.

A nyertes és díjazott pályamunkákat a Lions Magyarországi Szövetségének rendes éves Konvencióján kiállításra kerülnek. A képek a Lions.hu honlapon megjelenítésre kerülnek.

A képpel kapcsolatos engedélyek beszerzése, különös tekintettel a személyiségi jogokra, a hazai és az Európai GDPR jogelveinek is megfelelően a pályázót terheli. A pályázókat terheli továbbá a fotók elkészítésének és beküldésének teljes költsége. Pályázónak a mellékelt jelentkezési lapon nyilatkoznia kell, hogy a kép szerzői jogai a birtokában vannak és a pályázat benyújtásával egyidejűleg elfogadja, hogy a Lions Clubok Magyarországi

Szövetsége a fotó felhasználására jogot szerez

A pályázat kiírója a beküldőt pályamunkákat:

I.-II.-III. díjban részesíti mely kormányzói oklevél átadásával jár.

A helyezéseken kívül a zsűri javaslata alapján elismerő oklevél átadási is történik.

A Lions fotópályázat beadásának határideje: 2021. március 20.

Benyújtás módja: A pályázatokat emailben a fa@europr.hu email-címre szükséges benyújtani. Minden beküldő visszaigazolást kap a beküldésről, a visszaigazolás elmaradása esetén a pályázat beküldése technikailag (például annak mérete, mennyisége okán) nem tekinthető sikeresnek, és más módot kell találni (Pl. cloud, wetransfer, mammutmail, egyéb fileküldő oldalak…) annak beküldésére. A benyújtáshoz csatolni kell a jelentkezési lapot, és el kell fogadni a jelentkezés feltételeit.


Pályázatok Lions Cluboknak

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.