Bemutatkozás

Lions Club Kisokos

Lions Club Kisokos weblap létrehozásának az volt a célja, hogy a Magyarországi Lions Clubok egymás közötti információ cseréjét felgyorsítsuk. Ezen a weblapon keresztül egy klub közkincsé tudja tenni azokat az információkat - mely lehet esemény, termék, szolgáltatás vagy know-how – melynek megalkotásában klubja kiemelkedő munkát végzett és úgy gondolja, hogy ezek az információk elősegíthetik más klubok működését. Ez a weblap egy közös ötletbörze, egy kisokos.

A weblap fejlesztője a Kecskeméti Szent László Lions Club sok olyan tudásra szert tett az elmúlt néhány évben, melyből más klubok profitálhatnak. Vannak állandó, sikeres rendezvényeink, előadóink, ahol más Lions Klubok is kaphatnak jelentős kedvezményeket. Vannak saját Lions termékeink, szolgáltatásaink, melyeket más kluboknak már nem kell kitalálni újra. Ezeket az információkat szeretnénk megosztani másokkal és várjuk, hogy más klubok is hasonló információkkal lássák el e rendszert. Ezért találtuk ki ezt az informatikai rendszert.

A weblap célja, hogy a klubok egyfajta tudástérként (kisokosként) megosszák egymással azon információkat, mely alapján más klubok működését könnyebbe tudják tenni.

Itt közös rendezvényeket tudnak szervezni, illetve a saját rendezvényekre tudnak más klubokat meghívni, az általuk létrehozott termékeket, szolgáltatásokat tudják átadni. Itt megosztható olyan tapasztalat és knowhow is például, hogy lehet például egy olyan koncertet vagy rendezvényt megszervezni, mely során az adott klub bevételre tehet szert.

A rendszerbe bármely magyar Lions Club bármilyen információt felvihet.

Induláskor három funkció kerül lefejlesztésre: (A kategóriák bővítését - igény szerint - vállaljuk)

- Lions esemény naptár
- áru és szolgáltatás webshop
- knowhow, kisokos adatbázis

Működési folyamat:

Minden klub - központilag -regisztrálásra kerül a weblapon, a belépési adatok mi megküldjük a klubok részére. A regisztráció azért fontos, mert weblapon lévő adatok csak egyrésze publikus, bizonyos információk csak a belépés után érhetők el pld. kedvezményes árak, telefonszámok, stb.

Amikor egy klub berögzít egy adatot (ami lehet esemény, termék, szolgáltatás, stb.) minden esetben meghatározza, hogy mi publikus és mi nem az adott dologról, vagyis mely információkat láthatja bárki és mely információkat láthatják azok, akik beléptek a rendszerbe. ( pld. Egy koncerten fellépő együttes belső ára - amennyiért hajlandó fellépni egy jótékonysági eseményen - az nem publikus, csak a weblapra belépők láthatják majd).

Az adott esemény, termék, szolgáltatás vagy tudástér információ azonnal kiküldhető az összes klub részére.

A rendszer használatához sok sikert kíván a Kecskeméti Szent László Lions Club!


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.