hírek

Lions clubok hírei

Legfrissebb hírek

ÖKO Nap - Ingyenes egészségügyi szűréssel vett részt a Kecskeméti Szent László Leo Club 2019. augusztus 31. 08:00 ÖKO Nap - Ingyenes egészségügyi szűréssel vett részt a Kecskeméti Szent László Leo Club
Kecskeméti Szent László Lions Club

Az egészségügyi végzettségű fiatalok vérnyomás és vércukor mérést végeztek 2019. augusztus 31-én a Vacsi közi városrészi ÖKO Napon, valamint felhívták a figyelmet korunk népbetegsége a magas vércukorszint kialakulásának veszélyeire. A résztvevők egy teszt kitöltésével megtudhatták, milyen arányú náluk a diabetesz kialakulásának kockázata.

bővebben ...
Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC 2019. július 10. 09:00 Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC
Első Nyíregyházi Lions Club

Olasz és francia diákok érezték remekül magukat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az Első Nyíregyházi Lions Club jóvoltából. A Lions Ifjúsági Cseretábor program keretein belül ezúttal a Jeles és a Nyári család látta vendégül az olasz és francia diákokat, akik többek között ellátogattak a Nyíregyházi Állatparkba, a Jósa András Múzeumba és a nyírbátori Sárkány fürdőbe is.

bővebben ...
Tündérfesztivál 2019. június 11. 19:00 Tündérfesztivál
Sopron Lady Lions Club

A Sopron Lady Lions Club nagy sikerrel zárta a Tündérfesztivált, melyen idén először vehetett részt. A klub érzékenyítő programmal képviselte a Lions mozgalmat, melyben különböző eszközökkel, játékokkal, feladatokkal próbálhatták ki gyerekek és felnőttek a vak- és gyengén látó társaink világát.

bővebben ...
Ingyenes szemszűrés Kiskunfélegyházán 2019. június 05. 09:00 Ingyenes szemszűrés Kiskunfélegyházán
Kecskeméti Szent László Lions Club

2019. június 5-én 9 és 13 óra között újra ingyenes szemszűrést végzett a Kecskeméti Szent László Lions Club. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége szemszűrő berendezéseit szállító kisbuszát ezúttal Kiskunfélegyházára a Móra Ferenc Művelődési Központhoz hozta le Budapestről Magyar László klubtag. A berendezések összeszerelésében Magyar Donát segített önkéntesen.

bővebben ...
Másokért Magunkért Mezítlábas Illatösvényt adtak át Kaposváron 2019. június 02. 18:00 Másokért Magunkért Mezítlábas Illatösvényt adtak át Kaposváron
Kaposvár I. Lions Club

A Kaposvár Lions Club I. korábbi elképzelése 2019. május 24-én valósult meg, amikor is ünnepélyes keretek között átadták a Másokért Magunkért Mezítlábas Illatösvényt a kaposvári városligetben. Az ünnepségen több mint 200 ovis, iskolás gyermek, illetve a város részéről Oláh Lajosné alpolgármester asszony és sok támogató is részt vett.

bővebben ...
XXIX. Lions Club Bál 2019. június 02. 12:00 XXIX. Lions Club Bál
Lions Club Sopron

A Lions Club Sopron immáron 29. alkalommal rendezte meg bálját, melynek a Hotel Sopron adott otthont. A bál fővédnöke Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és európa-bajnok tornász volt, díszvendége pedig Németh Ottó soproni borász. A meghívást elfogadva Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatát Dr. Fodor Tamás polgármester képviselte.

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.