hírek

Lions clubok hírei

Legfrissebb hírek

Összejött a klub online konferenciára 2020. április 08. 14:00 Összejött a klub online konferenciára
Fonyód Lions Club

A fonyódi Lions Club ebben az embert próbáló időben online konferencia beszélgetésre hívta össze a tagságot. Több ötlet is elhangzott, hogyan segítsünk, végül a tagság arra szavazott, hogy támogassuk Húsvét elött azokat a családokat, akik eddig is számíthattak ránk,és gyermeket nevelnek nehéz körülmények között. A mai napon 5 családnak 50.000.ft. értékben utalvány kártyát osztottunk ki. WE SERVE! SZOLGÁLUNK!--

bővebben ...
Szájmaszkokat adományozott a Kecskeméti Szent László LC 2020. április 03. 13:00 Szájmaszkokat adományozott a Kecskeméti Szent László LC
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László LC klubtagsága úgy döntött, ebben az embert próbáló időszakban segítséget nyújt a veszélyhelyzetnek leginkább kitett emberek, az egészségügyi dolgozók részére. Első körben 2020. április 03-án 1 000 db szájmaszkot adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának, mintegy 650 000 Ft értékben.

bővebben ...
Keys Mária - Üzenet a Lions tagokhoz 2020. március 26. 13:00 Keys Mária - Üzenet a Lions tagokhoz
Budapest Cosmopolitan Lions Club

Kedves Barátaim! Lions Társaim! Ezek a napok sok mindent átértékelnek bennünk. Amikor az ember arra kényszerül, hogy otthon maradjon, akkor rájön arra, hogy a közösséghez való tartozás milyen nagy kincs az életében. Így vagyok most én is. A Lions Közösségek már eddig is bizonyították, hogy elszántak, kitartóak a jó ügy érdekében. Most emellé az elszántság mellé még valamire szükségünk lesz. Ez pedig az összefogás és a kreativitás.

bővebben ...
Harc a koronavírus ellen 2020. március 25. 19:00 Harc a koronavírus ellen
Lions Club Sopron

Új szakaszba lépett a koronavírus-járvány, ezért a Lions Club Sopron újabb félmillió forintot utalt át a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány számlájára a koronavírus elleni küzdelemhez. Az alapítvány elnöke elmondta, hogy a Gyógyközpont vezetése ezt az ősszeget - akárcsak a máshonnan érkezett támogatásokat - az Alapítvánnyal egyeztetve a koronavírus elleni védelem eszközeinek koordinált beszerzésére, az intenzív részleg bővítésére fordítja.

bővebben ...
Club ülés új környezetben 2020. március 25. 18:00 Club ülés új környezetben
Győr Patrónus Lions Club

A mai nap (2020. 03. 25.) történelmi napnak tekinthető a Győr Patrónus Lions Club életében - megtartották első online Klub ülésüket! A tagok teljes nyitottsággal és lelkesedéssel vettek részt az alkalmon. A találkozót Müller Sándor második alelnök szervezte a Zoom alkalmazást használva - mind Sándor, mind a tagok sikeresen vették a technikai akadályokat.

bővebben ...
Szkenner állványt adományozott a Kecskeméti Szent László Lions Club 2020. március 11. 15:00 Szkenner állványt adományozott a Kecskeméti Szent László Lions Club
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László Lions Club a Bács-Kiskun Megyei Vakok és Gyengén látók Szövetsége ajánlására és elnökének társaságában egy szkenner állványt adományozott a szövetség egy tagjának. Az állvány és az okos telefon applikációja segítségével, a látássérült felhasználó bármilyen A/4 méretű levelet, iratot pillanatok alatt hangosan be tud olvastatni, minden külső segítség nélkül.

bővebben ...
Szemüveg átadás az M. Bodon Pál Zeneiskola tehetséges növendékeinek 2020. február 14. 14:00 Szemüveg átadás az M. Bodon Pál Zeneiskola tehetséges növendékeinek
Kecskeméti Szent László Lions Club

2020. január 31-én délután a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai újra ingyenes szemszűrést végeztek, ezúttal is gyerekek körében. Az M. Bodon Pál Zeneiskolába települtek ki a Kuti Optika munkatársaival és felszerelésével, ahol közel 50 fiatalt vizsgáltak meg. Az elkészült szemüvegek átadására február 14-én került sor.

bővebben ...
Küzdelem, sok nevetés, egymás biztatása, segítése jellemezte a III. Oroszlán Kupát 2020. február 07. 09:00 Küzdelem, sok nevetés, egymás biztatása, segítése jellemezte a III. Oroszlán Kupát
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László Lions Club, fiataljai a Kecskeméti Szent László Leo Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézményével közösen, kecskeméti és Bács-Kiskun megyei értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett csapat sportversenyt 2020. február 7-én.

bővebben ...
Jótékonysági vacsoraestet rendezett a Pécs-Normandia LC 2020. február 04. 13:00 Jótékonysági vacsoraestet rendezett a Pécs-Normandia LC
Pécs-Normandia Lions Club

A Pécs-Normandia LC idén is (2020. 01. 31-én) megtartotta a Mentőőv szülőszállás fenntartásának javára megrendezett szokásos jótékonysági vacsoraestjét a Hotel Laterum Étteremben, Pécsen. A műsort a Dzsászti Énekstudió növendékei biztosították. Az esten részt Boronkay Gusztáv kormányzó és kedves felesége. A jó hangulatú rendezvényen 187 vendéget köszönthettek.

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.