hírek

Lions clubok hírei

Legfrissebb hírek

Madáretetők készültek az Érzékelések kertjébe 2021. január 14. 11:00 Madáretetők készültek az Érzékelések kertjébe
Kecskeméti Szent László Lions Club

Az ősz folyamán a Kecskeméti Szent László Lions Club által épített és a város által is támogatott Érzékelések kertje tovább bővült. Az első sorban vakok és gyengén látók részére és gyerekek érzékenyítésére épült kertbe madáretetők kerültek kihelyezésre, hogy az odaszokó énekes madarak hangja is vonzóbbá tegye majd a ligetben a pihenést.

bővebben ...
Folytatódik a kupakgyűjtés Mosonmagyaróváron - a Lionssal 2021. január 06. 15:00 Folytatódik a kupakgyűjtés Mosonmagyaróváron - a Lionssal
Mosonmagyaróvár Lions Club

Mosonmagyaróváron már hosszú évek óta a Lions Club műanyagkupak gyűjtését végzi a környezettudatos magatartás érdekében, és terápiás segítség biztosításáért egy fiatal mozgássérült lány részére. Mosonmagyaróváron is megkezdődött nyilvános, szív formájú gyűjtőedények biiztosítása e célból. A decemberi, sőt a januári gyűjtés is sikeres volt - ismét több adag műanyagkupakot tudtunk eljuttatni a célhoz. "Mert együtt segíteni jó!"

bővebben ...
Ózongenerátorok átadásával folytatódik a Kecskeméti Szent László LC segítő tevékenysége a Covid járvány kapcsán 2021. január 06. 10:00 Ózongenerátorok átadásával folytatódik a Kecskeméti Szent László LC segítő tevékenysége a Covid járvány kapcsán
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László LC tagsága úgy döntött, ebben az embert próbáló időszakban segítséget nyújt a veszélyhelyzetnek leginkább kitettek részére. Az eddigi segítő tevékenységük az egészségügyi dolgozókra irányult, a tavalyi év folyamán közel 1,5 millió Ft értékben.

bővebben ...
A Veszprém Lions Club karácsonyi ajándéka gyerekeknek 2020. december 16. 14:00 A Veszprém Lions Club karácsonyi ajándéka gyerekeknek
Veszprém Lions Club

Két veszprémi általános iskola – a Kossuth és a Báthory – 15-15 tanulója részesült különleges mikulási–karácsonyi ajándékban kedden a Veszprém Lions Club jóvoltából. Leitold László, a Veszprém LC elnöke arról beszélt, hogy hagyományosan rendezvényeken szoktak jótékonykodni, ám a járvány miatt effélékből sokkal kevesebb volt, mint a korábbi években.

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

Lions Clubok eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.