hírek

Lions clubok hírei

Legfrissebb hírek

Ruhabörze Fonyódon 2023. november 19. 10:00 Ruhabörze Fonyódon
Fonyód Lions Club

A fonyódi LIONS Club a hétvégén megtartotta többnapos Filléres Börzéjét. Nagyon jó érzés volt látni,hogy az esős idő ellenére ilyen sokan eljöttek és örömmel, elégedetten távoztak a résztvevők, sok hátrányos helyzetű családnak sikerült segíteni. A megmaradt ruhát a kisberényi önkormányzatnak tovább adományozták, melynek nagyon örültek.

bővebben ...
Őszi, verses teadélutánt tartott a Cosmopolitan LC 2023. november 13. 13:00 Őszi, verses teadélutánt tartott a Cosmopolitan LC
Budapest Cosmopolitan Lions Club

A Cosmopolitan LC őszi verses teadélutánt tartott a Szent Miklós Általános Iskola és Gyermekotthon Orgona csoportjával. A gyerekek nagy lelkesedéssel készültek az eseményre és csodaszép verseket adtak elő, Major Zoltán klubtagunk gitárjátékával fűszerezve. A versekért, köszönetképpen gyönyörű idézeteket kaptak Sándor Szilvia gondozónőtől.

bővebben ...
´´Az életöröm mindannyiunké´´ vándorkiállítás anyaga Kaposvárról Szegedre érkezett 2023. november 07. 11:00 ´´Az életöröm mindannyiunké´´ vándorkiállítás anyaga Kaposvárról Szegedre érkezett
Szeged Első Lions Club

A Szeged Első LC rendezésében a tárlat megnyitója, október 27-én volt a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. Harsányi Zsuzsanna festőművész a LIONS mozgalomban is ismert és elismert tag vándorkiállításának legfőbb célja (miután sérült személyek, ábrázolásáról szól) a társadalom érzékenyítése az elfogadás érdekében.

bővebben ...
Új szemüveget kaptak a Farkas Villa lakói, a Kecskeméti Szent László LC által a Látás hónapja tiszteletére szervezett hagyományos Lions Gálaesten 2023. október 19. 12:00 Új szemüveget kaptak a Farkas Villa lakói, a Kecskeméti Szent László LC által a Látás hónapja tiszteletére szervezett hagyományos Lions Gálaesten
Kecskeméti Szent László Lions Club

2023. nyár végén a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Kuti optika ingyenes szemszűrést végzett a Farkasvilla értelmi sérüléssel élő lakói körében. Néhány évvel ezelőtt valamennyi ott élőt megszűrték, és akiknek szükséges volt szemüveget ajándékoztak.

bővebben ...
A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete által szervezett Fehér Bot Napi Ünnepségre kaptak meghívást a kecskeméti Lions Clubok 2023. október 16. 14:00 A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete által szervezett Fehér Bot Napi Ünnepségre kaptak meghívást a kecskeméti Lions Clubok
Kecskeméti Szent László Lions Club

2023. 10. 13-án nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak, melyre minden évben színvonalas műsort szerveznek az egyesület tagjai. Az idei ünnepi program keretében felléptek: Sirkó László és a Katona József Nemzeti Színház Minitársulata, a Pótszék Társulat művésze, Fekete Attila látássérült Partyzenész, Huzella Péter gitáros-énekes, Kovács Péter – Kovax énekes-zongorista.

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.