hírek

Lions clubok hírei

Legfrissebb hírek

Hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett jótékonysági előadást a Klauzál LC 2019. március 16. 14:00 Hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett jótékonysági előadást a Klauzál LC
Budapest Klauzál LC

Az idei lions év egyik legkiemelkedőbb klub szintű aktivitására került sor 2019. március 16-án, Budapesten, az Erkel színházban: hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveztek jótékonysági előadást a Klauzál Lions Club tagjai. A gyerekek jelentős része a határon túlról érkezett, a rendezvény fővédnöke dr. Kövér László az országgyűlés elnöke volt.

bővebben ...
Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban 2019. március 14. 12:00 Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. március 14-én, csütörtökön ünnepélyesen felavatta az általa létrehozott Aamori park névtáblájának feliratát. Az eseményen részt vettek a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai is. Ma a park már több mint 50 fával büszkélkedhet. Reméljük, hogy az így elültetett fák virágszirmai sok kecskemétinek hoznak majd szerencsét és boldogságot!

bővebben ...
Küzdelem, sok nevetés és egymás segítése jellemezte a II. Oroszlán Kupát 2019. március 14. 08:00 Küzdelem, sok nevetés és egymás segítése jellemezte a II. Oroszlán Kupát
Kecskeméti Szent László Lions Club

A Kecskeméti Szent László Lions Club, fiataljai a Kecskeméti Szent László Leo Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézményével közösen, kecskeméti és Bács-Kiskun megyei értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett csapat sportversenyt.

bővebben ...
Új tagokat avatott a Budapest Royal LC 2019. március 11. 11:00 Új tagokat avatott a Budapest Royal LC
Budapest Royal Lions Club

Bensőséges hangulatú, két új tag avatásával egybekötött klubülést tartott 2019. március 11-én a Budapest Royal Lions Club Budapesten. A klubülést megtisztelte Keys Mária II. alkormányzó asszony, valamint dr. Chrabák László kormányzó úr is, akik köszöntötték a klub tagjait, felavatták az új tagokat, valamint tájékoztatták a klub tagjait az aktuális eseményekről.

bővebben ...
Csapatépítő és érzékenyítő táborban a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai 2019. március 08. 16:00 Csapatépítő és érzékenyítő táborban a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai
Kecskeméti Szent László Lions Club

2019. március 8-10. között a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai a Cserkeszőlői Réman Üdülőben tartottak tréninget, melynek harmadik napján a Magyarországi Leo Szövetség vezetőségét is vendégül látták. A csapatépítő és érzékenyítő táborban számtalan programon (többek között vak reggelin) vehettek részt a fiatalok.

bővebben ...
Diabetikus ételosztás és ingyenes jogi tanácsadás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak 2019. március 08. 12:00 Diabetikus ételosztás és ingyenes jogi tanácsadás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak
Kecskeméti Szent László Lions Club

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2019. március 8-án a Kecskeméti Szent László Lions Club újra megvendégelte a népkonyha elesettjeit. A közös ima után, a lions tagok 120 adag diabetikus ebédet szolgáltak fel a sorban álló mélyszegénységben élőknek.

bővebben ...
Tekeverseny 2019. március 05. 18:00 Tekeverseny
Mosonmagyaróvár Lions Club

Hagyományos Rotary-Lions Baráti Tekeversenyt rendeztek Mosonmagyaróváron, 2019. március 5-én, kedden. Mosonmagyaróváron már hagyomány a két humanitárius szervezet tagjai között a jó kapcsolat - nemcsak a segítő akciókban, hanem emberileg is, ezért e programra mindig kellemes érzésekkel készülünk.

bővebben ...
Farsang a Leókkal a CSÁO-ban 2019. március 04. 14:00 Farsang a Leókkal a CSÁO-ban
Első Nyíregyházi Lions Club

Az Első Nyíregyházi Lions Club első alkalommal vett részt a nyíregyházi Családok Átmeneti Otthonának farsangi ünnepségén. A klubot Vinnainé Belicza Henrietta és Tóthné Szkróbó Anita képviselték, és velük tartott négy Leo (Gégény Boglárka, Molnár Enikő, Sivadó Zita és Tóth Dorottya) is, akik tevékenyen kivették a részüket a lebonyolításban, amiért hálásak voltak az otthon lakói.

bővebben ...
Farsangi forgatag a Mosoly Klubban 2019. február 16. 14:00 Farsangi forgatag a Mosoly Klubban
Kecskeméti Szent László Lions Club

A 2019. február 16-i, farsangi Mosoly Klubot, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, ahogy az ilyenkor télvégén szokás, maskarás felvonulás színesítette. A farsangi jelmezes bemutatkozásokat tombola követte, ennek ajándékait a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntesei ajánlották fel, a tombolából befolyó összeggel támogatva a havi rendszerességű klubot.

bővebben ...
Lions V4 síversenyt rendeztek Szlovákiában 2019. február 16. 12:00 Lions V4 síversenyt rendeztek Szlovákiában
Első Kecskeméti Lions Club

2019. február 16-án került megrendezésre (hagyományteremtőnek szánva) a szlovákiai Myto síközpontban a Lions V4 országok (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) első sí szlalom versenye. A versenyen 114 (!) induló volt, akiket négy kategóriában díjaztak. Gyermek, női, mozgássérült (részt vett a szenior szlovák bajnok is) és férfi kategóriában.

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.