Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

Kedves Cseretáborozók, Kiutazók!

Tájékozódáshoz, országok, táborok megismeréséhez, élmények megosztásához innen letölthetitek az elmúlt évek tábor beszámolóit. További információkért lépjetek kapcsolatba a beszámoló szerzőjével – elérhetősége az adott dokumentumon belül megtalálható!

Balázs 2017 augusztus 05. - 2017 augusztus 26.
Balázs
2017. Németország

3hét, Németország-Bückeburg, 18 résztvevő + szervezők és kísérők, német nyelvű Két átszállás és 17 óra vonatút után megérkeztem Mindenbe. Ott találkoztam Mortennel, Alival és persze Klaus Suchlanddal a tábor szervezőjével. Már a kocsiút alatt Bückeburgba nagyon szimpatikusnak tűntek és el is múlt minden aggályom.

bővebben ...
Fruzsina 2017 augusztus 05. - 2017 augusztus 19.
Fruzsina
2017. Németország

Egy ismerősünk hívta fel a figyelmemet a LIONS Clubra és arra, hogy van lehetőség külföldi táborokba eljutni. Amint lehetett kaptam is az alkalmon. A jelentkezés gördülékenyen és gyorsan ment, minden információt és segítséget megkaptunk, amit lehetett, a fogadó családdal több e-mailt is váltottunk az utazás előtt.

bővebben ...
György 2017 július 28. - 2017 augusztus 18.
György
2017. Németország

Magdits György vagyok 19 éves, és nagy örömömre részt vehettem az idei programban. Ez volt az első utazásom a csereprogrammal. Még sosem töltöttem ennyi időt, és ennyire távol a családomtól, tehát nagy kihívás volt ez számomra. A program itthoni szervezése teljesen gördülékenyen ment, volt pár dolog, amit nem tudtam, hogy hogyan kell, de Kende segítségemre volt.

bővebben ...
Zsófia 2017 július 26. - 2017 augusztus 04.
Zsófia
2017. Anglia - Egyesült Királyság

Pintér Zsófia vagyok és idén nyáron Angliában tölthettem három csodálatos hetet. Ez volt már a második Lions clubbal való utazásom, bár máskor is vettem részt hasonló cserediákprogramokon az iskolám révén. Lions Club cserediák programról már több mindent is tudtam, mivel tavaly a ciprusi táborban voltam egyik lelkes táborozó, illetve az egyik bátyám ezzel a programmal Finnországban járt.

bővebben ...
Orsolya 2017 július 23. - 2017 augusztus 09.
Orsolya
2017. Litvánia

2017 nyarán szerencsésen kiutazhattam Litvániába, ezért nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani a Lions szervezetének. Korábban már részt vettem egy olaszországi Lions táborban, így nem volt számomra ismeretlen sem a Klub, sem a cseretábor. Előttem már a két unokatestvérem is utazott és nekik köszönhetően ismerkedtem meg én is a programmal.

bővebben ...
Krisztián 2017 július 22. - 2017 augusztus 05.
Krisztián
2017. Dánia

Idén nyáron csodálatos 2 hetet tölthettem Dániában a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének támogatásával. Életem egyik legszebb 2 hete volt. Először is szeretnék köszönetet mondani a rendkívül gördülékeny szervezésért, segítőkészségért Kende Lászlónak s természetesen valamennyi kollégájának.

bővebben ...
Gerda 2017 július 22. - 2017 augusztus 05.
Gerda
2017. Dánia

Mivel most először vettem részt ilyen kiutazásban, először nagyon féltem az egésztől. Régóta szerettem volna kipróbálni, és a Győr LEO Klub tagjaként most lehetőségem volt erre. Az utazás szervezése simán ment és a kapcsolatot is hamar felvettem a táborvezetővel illetve azokkal, akikkel együtt táboroztam. Sajnos ennél a tábornál nem volt fogadócsalád, így a reptéren a tábori segítők vártak Dániában. Nagyon kedvesek voltak és sokat beszélgettem velük. Én érkeztem meg először a táborba, és mivel órákig egyedül voltam, mint táborozó, így nagyon jó kapcsolatom lett a szervezőkkel, aminek külön örültem.

bővebben ...
Krisztina 2017 július 22. - 2017 augusztus 12.
Krisztina
2017. Izrael

A Lions segítségével korábban Németoszágban (2012) és Hollandiában (2013) voltam, és hosszú kihagyás után idén nyáron ismét a táborozás mellett döntöttem és Izraelbe mehettem. Az itthoni szervezés hibátlanul folyt, mint mindig, hála az egyetlen, megismételhetetlen és mindig segítőkész Kende Lászlónak, akinek mindent köszönök innen is.

bővebben ...
Éva 2017 július 22. - 2017 augusztus 12.
Éva
2017. Németország

A nagybácsikám aki Lions tag, ajánlotta nekem ezt a tábort. Már régóta szerettem volna elutazni Németországba. Úgy gondoltam, ez a tábor nagyszerű lehetőség arra, hogy fejleszthessem a nyelvtudásomat és hogy külföldi barátokat szerezzek. A tábor szervezése megfelelően zajlott, a kiutazásom előtt időben fel tudtam venni a kapcsolatot a befogadó családommal.

bővebben ...
Apollónia 2017 július 21. - 2017 augusztus 11.
Apollónia
2017. Franciaország

Ez az utazás nekem már nem az első, sőt már a harmadik kiutazásom volt a Lions klubnak köszönhetően. Elsődlegesen a francia nyelv miatt választottam ezt a tábort, mivel 4-5 éve tanulok franciául és szerettem volna fejleszteni egy kicsit a nyelvtudásom. E mellett viszont biztosra mentem és egy olyan francia tábort választottam, ahol van második nyelv is, az angol.

bővebben ...
Csaba 2017 július 21. - 2017 augusztus 13.
Csaba
2017. Németország

Ez volt az első kiutazásom és nagyon élveztem. Úgy kerültem kapcsolatba a programmal, hogy 2014-ben barátnőm fogadod egy ukrán lányt és elmagyarázta, hogy mi is ez a program. 2016-ban egy olasz lányt a program keretében fogadtam, így idén én is kimehettem, és életem egyik legjobb nyarát tölthettem külföldön.

bővebben ...
Kende 2017 július 21. - 2017 augusztus 09.
Kende
2017. Olaszország

Ez volt életem első LIONS csereutazása, a fülest pedig az egyik LIONS-os barátunktól kaptuk. A jelentkezés kisebb gondoktól eltekintve zökkenőmentesen zajlott, bár a fogadócsaládot csak 2 héttel a tábor kezdete előtt határozták meg. A fogadócsaláddal való kapcsolatfelvétellel nem volt probléma egyáltalán. Az utazással se kellet sokat foglalkozni, mert egyszerűen megvettük a repjegyet és lebeszéltük a családdal, hogy hol vesznek fel.

bővebben ...
Dénes 2017 július 20. - 2017 augusztus 10.
Dénes
2017. Japán

Idén nyáron lehetőségem volt másodszorra is a Lions club cseretábor programjában részt venni. 2016-ban Kanadába sikerült eljutnom, így másodszorra pedig nyugat helyett keletre tekinthettem ki és Japánnál nem is lehetett volna jobb választás. A jelentkezés egyszerűen és gyorsan ment, a Savaria Lions club és Kende László is mindent megtett ennek érdekében.

bővebben ...
Gabriella 2017 július 20. - 2017 augusztus 11.
Gabriella
2017. Japán

Először is nagyon hálás vagyok mind a magyar, mind a japán Lions kluboknak a lehetőségért, hogy eljuthattam egy olyan országba, ahova már évek óta vágytam. A japán tábor a második Lions táborom volt, tavaly Virginiába mentem. A két tábor elképesztően különböző, ez leginkább a kulturális különbségek miatt van, de mindkettő fantasztikus, csak más okokból.

bővebben ...
Boglárka 2017 július 17. - 2017 augusztus 09.
Boglárka
2017. Finnorszag

Ez volt az első utazásom a Lions csereutazás keretében, és remélem, hogy nem az utolsó. A táborvezetővel és a fogadócsaládommal is hamar felvettem a kapcsolatot, a családdal a tábor előtt minden nap e-mailben egyeztettünk. Mindannyian nagyon készségesek voltak minden felmerülő kérdésemmel, problémámmal kapcsolatban.

bővebben ...
Sára és Domonkos 2017 július 16. - 2017 július 30.
Sára és Domonkos
2017. Ciprus

Fülöp Sára és Halmai Domonkos vagyunk és két fantasztikus hetet tölthettünk júliusban Cipruson. Ez volt az első Lions Clubbal történő utazásunk, de már sok mindent hallottunk a Lions-ról mivel szüleink clubbtagok ezért sokat tudtak mesélni róla. Azért ezt a tábort választottuk mert nagyon tetszett maga a sziget és mivel 15 évesek voltunk így az életkor miatt csak ez jöhetett szóba. Magyarországról ketten utaztunk.

bővebben ...
Laura 2017 július 16. - 2017 augusztus 16.
Laura
2017. USA

Ez volt az első csereutazásom, és ami azt illeti, az első tengerentúli utam is egyben teljesen egyedül. Egy ismerősünkön keresztül hallottam előszőr a Lionsról, így az ő segítségével indítottam el a jelentkezésemet is, ami meglehetősen könnyedén ment. A fogadó családdal már tavasszal fel tudtam venni a kapcsolatot. Tena, a wisconsini fogadó anyám küldött egy emailt, melyben – egy kisebb bemutatkozás mellett - támpontot adott, hogy mely amerikai reptereken tudok belépni az USA-ba, és hogy onnan merre felé kellene átszállnom.

bővebben ...
Bernadett 2017 július 15. - 2017 július 22.
Bernadett
2017. Franciaország

Idén hallottam először a Lions nemzetközi szervezetről és a kiutazás lehetőségről egy csoporttársamtól, szóval ez volt az első utam. Mivel a tanulmányaim is úgy alakultak az egyetemen, hogy adódott egy kis szünet, bátran ugrottam a lehetőségre. Azt nem mondhatom, hogy a jelentkezés zökkenőmentesen alakult, hisz 22 éveseket kevés táborban fogadnak, így ezt is figyelembe kellett vennem a táborok nézegetése közben.

bővebben ...
Nikolett 2017 július 15. - 2017 augusztus 06.
Nikolett
2017. Finnorszag

Ez volt az első Lions csereutazásom, a programmal LEO klubtagságom során kerültem kapcsolatba. A jelentkezésem itthoni része gond nélkül zajlott, a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat előre megírtam és még a jelentkezés indulása előtt megírtam az e-mailt, így mikor az hivatalosan is elindult, már csak a küldés gombot kellett megnyomnom.

bővebben ...
Zita 2017 július 15. - 2017 augusztus 02.
Zita
2017. Hollandia

Immáron második alkalommal vettem részt a Lions cseretábor programjában, 2 év után ismét felejthetetlen élményekkel gazdagodhattam. Ezúton is szeretném megköszönni a Lady Victoria Klubnak, amiért támogattak a kiutazásban, és persze Kende László úr segítségét a szervezésben.

bővebben ...
Zsófia 2017 július 15. - 2017 augusztus 06.
Zsófia
2017. India

Tavaly Dániában voltam a Fultonon, idén pedig Indiába sikerült eljutnom, ami egy nagy álmom volt. A jelentkezés egyszerűen és gyorsan ment, szerencsére idén sem volt semmi problémám ezzel. A családdal és a táborvezetőkkel is Idén a Lionsnak köszönhetően második táboromba sikerült eljutnom. hónapokkal a tábor előtt felvettem a kapcsolatot, így tudtam mire számíthatok és mik azok, amiket feltétlenül vinnem kell magammal.

bővebben ...
Máté 2017 július 15. - 2017 augusztus 22.
Máté
2017. Norvégia

2017 július 15-től augusztus 5-ig a második Lions cseretáboromban vettem részt Norvégiában. Az első két évvel ezelőtt volt Isztambulban és ott nagyon jól éreztem magam, ezért elég magas elvárásaim voltak a mostani táborral szemben. A jelentkezésnél Norvégián kívül Belgiumot és Svájcot jelöltem meg, végül a skandináv országba fogadták el a jelentkezést. Maga a folyamat nagyobb nehézségek nélkül zajlott le, ez valószínűleg többek között a két évvel ezelőtti tapasztalatnak köszönhető.

bővebben ...
Kevin 2017 július 14. - 2017 augusztus 06.
Kevin
2017. Finnorszag

Amikor a repülőgépen Finnország felett repültem, az első dolog, ami a szembe tűnt hogy milyen gyönyörű a taj felülről. Mindenfele zöld növénytakaró, számos sziget, félsziget és sok víz volt látható. A repülőről nézve meseszerű látványt nyújtottak e látszólag vad természeti szépségek, hatalmas erdők és bőséges tavak, de ezek később közelről is ugyanilyen csodalatosnak bizonyultak.

bővebben ...
Gréta 2017 július 10. - 2017 július 23.
Gréta
2017. Norvégia

Norvégiában volt a második táborom, tavaly Lengyelországba juthattam el a Lions szervezetnek hála. Kezdjük is az elején. A táborvezető korán felvette a kiutazókkal a kapcsolatot, létrehozott egy Facebook csoportot, ahol megismerhettük a leendő társainkat, és bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Norvégiában ezen a helyszínen, ezzel a tematikával ez a tábor volt az első, így még a táborvezetőknek sem volt bejáratott, rutinszerű ez az egész.

bővebben ...
András 2017 július 09. - 2017 július 21.
András
2017. Svédország

Előszóban a magáról a kiutazás lehetőségéről több helyről is értesültemi, édesapám az Első Győri Lions Clubban tag, illetve testvéreim több alkalommal voltak már cseretáborban, így kaptam kedvet én is a kiutazáshoz. Emellett még a Győr LEO Clubban is buzdítottak a társaim, hogy próbaáljam ki, nem fogom megbánni és így is lett. Az egyik, ha nem a legjobb két hetemet töltöttem Svédország déli részénél.

bővebben ...
Sára 2017 július 08. - 2017 július 29.
Sára
2017. Belgium

Én másodjára utaztam ki idén a LIONS-sal és egyáltalán nem bántam meg évről évre egyre jobban érzem magam és nagyon sok tapasztalatot szereztem. Ezeknek a táboroknak köszönhetően emberileg is fejlődtem. Tavaly Olaszországban a Valtellina camp-ben voltam a hegyekben idén pedig Belgiumot vettem a nyakamba. Kérdeznétek miért? Nagyon sokan megkérdezték tőlem ezt a kérdést az út során főleg azután, hogy meghallották, hogy nem vagyok egy sör fan , de többen is ajánlották és én az építészet megszállottja vagyok és az ottani házak még a falukban is elképesztőek nem beszélve a csokikról.

bővebben ...
Attila 2017 július 08. - 2017 július 29.
Attila
2017. Brazilia

Egyes helyeket turistaként majdnem lehetetlen megismerni, mert a turistalátványosságok és a valóság nagyon eltérő képet fest. Különösen igaz ez Brazíliára, ezért is választottam. Már kétszer voltam Lions cseretáborban (Ausztrália, Texas), ezért tudtam, hogy mennek a dolgok egy Lions cseretáborban. Erre szükségem is volt rendesen, ugyanis egyáltalán nem mind brazil beszél angolul.

bővebben ...
Kristóf 2017 július 08. - 2017 augusztus 05.
Kristóf
2017. Kanada

Ebben az évben (2017.) ismét lehetőségem volt táborozni, az általam választott tábor a kanadai Bruce Murray Lions International Youth Camp volt. A jelentkezési procedúra, formalitás (fénykép, levél, nyomtatványok, útlevél stb.) után a táborvezető felvette velem a kapcsolatot: egy pár e-mailváltás után egyeztetett időpontban – figyelembe véve a -6 óra időeltolódást - skype-on beszélgettünk, kicsit tesztelte az angol nyelvtudásomat. Mint utólag megtudtuk minden jelentkezővel ugyanígy járt el, és senkit sem utasított vissza, ezért is voltunk a táborban elég nagy létszámban.

bővebben ...
Zsuzsanna Alexandra 2017 július 08. - 2017 augusztus 05.
Zsuzsanna Alexandra
2017. Kanada

Nekem ez volt a második Lions által szervezett cseretáborom (1 évvel korábban Tajvanba voltam) és mindenkinek csak ajánlani tudom a programot, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. A cseretáborokról édesapámtól hallottam aki a szegedi Lions Club tagja és aki minél inkább szorgalmazta, hogy én is vegyek részt a programban.

bővebben ...
Ádám 2017 július 08. - 2017 július 30.
Ádám
2017. Mexikó

Számomra a Mexikói út már a második utazásom volt a Lions klubbal az egy évvel ezelőtti Hong-Kong-i táborozás után. Választásom azért esett erre az országra mivel minden évben a legtávolabbi és legegzotikusabb országokba szeretek eljutni és úgy érzem ez mindkét utam alkalmával teljesült.

bővebben ...
Lea 2017 július 08. - 2017 július 29.
Lea
2017. Olaszország

A szüleim már 13 éve éve Lions club tagok és 5 éve én is becsatlakoztam a Nyíregyházi Első Leo clubhoz ezért mindig is volt fogalmam arról, hogy van kiutazásra lehetőség. Kicsit bátortalanul álltam hozzá, mert nem éreztem biztonságosnak a nyelvtudásomat, de ahogy teltek az évek, fejlődtem, változtam és a tavalyi évben úgy gondoltam, hogy neki vágok ennek az útnak.

bővebben ...
Viktor 2017 július 08. - 2017 augusztus 05.
Viktor
2017. Svájc

Ez volt az első alkalom, hogy a Lions-szal utaztam és egy ismerős mesélt erről a szervezetről. Apám jelentkezett interneten keresztül a nővérem és az én nevemben is. A kapcsolattartást és az útszervezést is főleg apám csinálta, a személyes út előtti megbeszélésre meg nem tudtam elmenni ezért csak nővérem volt jelen.

bővebben ...
Zsófia Réka 2017 július 08. - 2017 augusztus 04.
Zsófia Réka
2017. USA

Tavaly volt egy jó barátnőm kint Cipruson és miután ódákat zengett, hogy milyen jól telt neki és hogy mekkora élmény volt úgy gondoltam én is belevágok ebbe a Lions Cseretáborba és őszintén egy másodpercig nem bántam meg! Barátnőm nagybátyja Lions tag szóval őtőle hallott a programról és neki már bátyja is vett rész a programban. Mivel első kiutazásom volt ezért fel kellett vennem a kapcsolatot a gödöllői klubbal, akik készségesen segítettek mindenben és mikor lehetett jelentkezni elküldtem mindent.

bővebben ...
Dóri 2017 július 08. - 2017 augusztus 06.
Dóri
2017. USA

Első mondataimban szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget Kende Lászlónak és Hunyadi Jánosnak, akik lehetőséget adtak nekem egy felejthetetlen élmény birtoklásához. Egy élményekkel teli, felejthetetlen, emlékezetes nyáron vagyok túl. Első utazásom volt a Lions klubbal, de remélem nem az utolsó. Egyik barátnőm által jutott tudomásomra a Lions klub, ő tavaly Cipruson volt és élménybeszámolói után rögtön tudtam, hogy nekem is részt kell vennem egy ilyen programban.

bővebben ...
Dóra 2017 július 07. - 2017 július 28.
Dóra
2017. Izland

Ez volt az első kiutazásom (és valószínűleg az utolsó is a korom miatt) és a kezdeti bizonytalanság, ill. izgalom után teljes mértékig kijelenthetem, hogy a Lions egy felejthetetlen élményt biztosított nekem. Hálás köszönetet Kende Lacinak az itthoni szervezésért és a sok-sok segítségért!!

bővebben ...
Gabriella Gréta 2017 július 07. - 2017 július 29.
Gabriella Gréta
2017. Portugália

Idén nyáron, a Lions klubok országos szövetségének köszönhetően, csodálatos 3 hetet tölthettem el Portugáliában, ebből 1 hetet családnál, 2 hetet pedig táborban. A választásom egyrészt azért esett erre az országra, mert még soha nem jártam ott és nagyon érdekelt az ottani élet, másrészt azért, mert ez volt az első kiutazásom és mindenképp mediterrán jellegű helyre szerettem volna menni.

bővebben ...
Kristóf 2017 július 06. - 2017 augusztus 07.
Kristóf
2017. USA

Az idei arizonai utam volt az első Lions cseretáborom. Ezzel az egy hónapos (4 és fél hét) úttal valóra vált az egyik álmom, mégpedig eljutni az Államokba. Az odafele út nem sikerült a legjobban. Londonban találkoztam a belga lánnyal és onnan együtt mentünk Tucson-ba dallasi átszálással. Dallasban késtünk több, mint egy órát, így lekéstük az utolsó átszállásunkat. Kis izgalommal és 3 óra plusszal megérkeztünk végül.

bővebben ...
Marcell 2017 július 05. - 2017 július 27.
Marcell
2017. Finnorszag

Ez volt életem második Lions Clubos utazása és ha bár már volt egy kis tapasztalatom, azért természetesen most is izgalommal teltek az előkészületek. Idén is Finnországba mentem, mivel nagyon szeretem az északi országokat, azzal a különbséggel, hogy idén Finnország északi felébe utaztam. Most is a Finnair-rel repültem és szerencsére most se volt semmi gond.

bővebben ...
Réka 2017 július 02. - 2017 július 21.
Réka
2017. Svédország

Ezen a nyáron ismét lehetőségem volt részt venni egy Lions csereutazásban, immáron másodjára. A tavalyi dél-olaszországi utazásom után úgy döntöttem, most olyan helyre kellene menni, ahol a meleg fogalma az én szótáramtól eltérően 18 foknál kezdődik. Svédországot választottam uticélul és míg először kissé félve és kétségekkel indultam el utólag úgy látom, hogy életem egyik legjobb döntése volt.

bővebben ...
Rozina 2017 július 01. - 2017 július 23.
Rozina
2017. Németország

A Lions programmal én személyesen akkor találkoztam először, amikor a nővérem is részt vett kétszer a nyári csereprogramokon. Ő a győri ismerőseinktől, barátainktól hallotta ezt a lehetőséget és így jutott el végül hozzám. Idén nyáron pedig részt vehettem az első kiutazásomon Németországban.

bővebben ...
Gréta 2017 július 01. - 2017 július 22.
Gréta
2017. Olaszország

Ezen a nyáron utaztam előszőr a Lionsszal és őszintén állíthatom, hogy életem egyik legnagyobb kalandja volt. Előszőr is szeretném megköszöni Kende Lászlónak és az első Nyíregyházi Lions Clubnak a rengeteg segítséget, amit tőlük kaptam és a lehetőséget, hogy 3 felejthetetlen hetet tölthettem Dél-Olaszországban. Nélkülük mindez nem valósulhatott volna meg.

bővebben ...
Adél 2017 június 30. - 2017 július 21.
Adél
2017. Olaszország

Az idei olasz utammal együtt a második kiutazásomat köszönhetem a Lions Klubnak, ugyanis itteni pályafutásomat tavaly egy finnországi utazással kezdtem. A skandináv tábor eléggé magasra tette a mércét, mivel a csapat is nagyon összekovácsolódott, a programok is csapatépítőek voltak, na persze a gyönyörű tájak és tavak ezt az érzést csak fokozták.

bővebben ...
Mimi 2017 június 29. - 2017 július 30.
Mimi
2017. Ausztrália

Sziasztok, Miminek hívnak és ezen a nyáron a Lions Klubnak köszönhetően egy elképesztő nyarat tölthettem Ausztráliában. Első kiutazásom volt, de minden nagyon simán ment. Édesapám tagja a Klubnak, így ismerhettem meg a Lions csereprogramot. A kiutazásommal nem volt gond, habár rengeteg segítséget kaptunk Kende Lászlótól és az ausztrál co-ordinátoromtól is. A vízumot és a repülőjegyet édesapámmal közösen intéztük el, de azzal sem volt probléma.

bővebben ...
Bence 2017 június 26. - 2017 július 29.
Bence
2017. USA

Az egész történet egy határidős email-lel kezdődött, a LionsClub-tól. Az email-ben egy ajánlat szerepelt, amelyből megtudtam, hogy van egy fél napom eldönteni, hogy lemondom-e a BalatonSound bérletemet, amit egész évben terveztem, azért, hogy mehessek Iowa-ba. Végül hosszas tanácskozás után rájöttem, hogy egy ilyen lehetőséget elszalasztani bűn lenne.

bővebben ...
Kata 2017 június 25. - 2017 július 31.
Kata
2017. USA

Ez volt az első csereutazásom, a nővérem már többször is volt külföldön a Lions Clubbal, szóval tőle hallottam erről először. Mindent anyukám szervezett, február végén vettük a repülőjegyet londoni átszállással, a vízumomat pár héttel a repülés előtt kértük interneten keresztül az USA nagykövetségtől, amit 2 nap múlva meg is kaptunk.

bővebben ...
Ádám 2017 június 24. - 2017 július 08.
Ádám
2017. Írország

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy bemutassam tapasztalataim a Lions csereprogrammal kapcsolatban. Idén, 2017-ben jelentkeztem először csereútra miután nővérem is részt vett egy ilyen úton Finnországban. Élménybeszámolója alapján én is kedvet kaptam a csereúthoz. A jelentkezés gördülékenyen ment, köszönhetően a szervezők odafigyelésének.

bővebben ...
Laura 2017 június 17. - 2017 július 15.
Laura
2017. USA

Ez volt a legelső Lions csereutazásom. Az én kedves angol tanárom ismertette meg velem a Lions Club-ot, és a csereutazásait. Az itthoni szervezkedés hál’ istennek könnyen ment, és abba a táborba kerültem ahova szerettem volna, Amerikába, azon belül Virginiába.

bővebben ...

Beszámolók éves bontásban

Országos Lions Bál - Stefánia Palota kezdés: 2019 január 12. 18:00 vége: 2019 január 13. 02:00

2019. január 12-én a Stefánia Palota ad helyet a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének éves báljának, melyre minden kedves tagunkat és támogatónkat szeretettel várunk!

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.