hírek

Lions szövetség hírek

Legfrissebb hírek

A Szeged Első Lions Club adott otthont az 5. Zóna értekezletének 2021. október 28. 09:00 A Szeged Első Lions Club adott otthont az 5. Zóna értekezletének
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Az 5. Zóna értekezletére minden Klub megkapta a meghívást és a klubok többsége képviseltette is magát. A köszöntéseket követően elkezdődött a mindenki számára hasznos és értékes, tanulságos közös munka; a Klubok bemutatták az elmúlt időszak – főleg a pandémia tükrében – tevékenységeit; illetve terveiket a jelenlegi Lions évben.

bővebben ...
A legszegényebb településeken mentenek életet a magyar oroszlánok 2021. szeptember 22. 09:00 A legszegényebb településeken mentenek életet a magyar oroszlánok
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

A hellovidek.hu interjút készített Dr. Fogarassy Csabával, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzójával: a beszélgetés során részletesen bemutatásra került többek között a nemzetközi szinten működő jószolgálati szervezet történelme, felépítése, fő céljai, illetve a magyarországi clubok helyzete, illetve az egészségügyi programok sikeressége.

bővebben ...
Megújul a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE) és a Lions együttműködése 2021. január 22. 15:00 Megújul a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE) és a Lions együttműködése
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

A világjárvány utáni időszakban kölcsönös előnyös kapcsolatokra törekszik a két szervezet – ez derült ki azon a megbeszélésen, amelyet Romhányi Eszter, a BOE elnöke és Bencsik Sára elnökhelyettes, valamint Keys Mária kormányzó, Dr. Kökény Mihály régióelnök és Dr. Belatiny-Kenéz Attila folytattak a Wanatka Központban.

bővebben ...
Keys Mária Kormányzóasszony Karácsonyi Köszöntője 2020. december 22. 10:00 Keys Mária Kormányzóasszony Karácsonyi Köszöntője
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

A világ folyamatosan változik körülöttünk. Ezt most egy pillanatra tegyük félre. Szóljon inkább az év vége a háláról. A nem szokványos események ellenére elmondhatjuk, hogy sikeres év áll mögöttünk. A sikereinknek két nagyon fontos mutatója van. Az egyik, hogy hány rászorulónak tudtunk segíteni, a másik pedig a tagjaink létszáma.

bővebben ...
A Jószolgálat Oroszlánjai 2020. december 15. 09:00 A Jószolgálat Oroszlánjai
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Egy újabb televíziós riport készült a Lions jószolgálati munkájáról, melyet a Hatoscsatornán láthattak a nézők a közelmúltban. Keys Mária Kormányzóasszony történelmi visszatekintője és a közösség bemutatása után látható a Wanatka Gabriella Lions Központ megnyitásának 5. jubileuma kapcsán rendezett ünnepi műsor. A rendezvényre 2020. október 16-án került sor.

bővebben ...
Lions Békeposzter pályázat - Zsűrizés 2020. november 27. 11:00 Lions Békeposzter pályázat - Zsűrizés
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

2020. november 26-án Budapesten, a Wanatka központban zajlott a 2020/2021. évi Lions Békeposzter pályázatra ("Béke a szolgálat tükrében") beérkezett pályaművek zsűrizése. 32 db szebbnél-szebb alkotás borította a központ asztalait, nem volt könnyű dolga a zsűri tagjainak, de a döntés megszületett: a díjak átadására a márciusi kiállításmegnyitón kerül sor.

bővebben ...
Lions galéria Benkő László emlékére 2020. november 19. 14:00 Lions galéria Benkő László emlékére
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

A hazai Lions közösség is megrendülve értesült Benkő László haláláról, aki lelkes, aktív segítőként szívén viselte a rászoruló emberek sorsát, számtalan Lions rendezvényen jelen volt és kivette a részét a feladatokból. A világhírű Omega együttes alapító tagjára emlékezik most a Lions közösség az alábbi képgalériával, az elmúlt évek eseményeiből válogatva.

bővebben ...
Meghalt Benkő László, szeretett Lions társunk 2020. november 18. 09:00 Meghalt Benkő László, szeretett Lions társunk
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Benkő László személyében egy olyan embert vesztett el a Lions közösség, aki kiemelkedő jószolgálati munkájával sok rászoruló ember mindennapjait tette egy kicsit könnyebbé. Búcsúzunk szeretett Lions társunktól, számtalan rendezvényünk segítő szereplőjétől, a világhírű Omega együttes alapító tagjától, akit 2011-ben Lions Díjjal jutalmazott a közösség. Hiányozni fogsz Laci, nyugodj békében!

bővebben ...

Hírek archívum:

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.