hírek

Lions clubok hírei

Cseretábor kategória hírei

A Jótékonysági Képzőművészeti Vándortárlat Monori állomására érkezett 2023. augusztus 01. 13:00 A Jótékonysági Képzőművészeti Vándortárlat Monori állomására érkezett
Kecskeméti Szent László Lions Club

2023. július 3. és augusztus 31. között tekinthető meg az Életöröm mindannyiunké című vándortárlat a monori Vigadóban. Harsányi Zsuzsanna, a Kecskeméti Szent László LC tagja, az értelmi sérüléssel élők mindennapjait bemutató pasztell portré kiállításán, július 17-én tárlatvezetést tartott a LIONS Cseretáboros külföldi fiatalok és a monori érdeklődő közönség számára.

bővebben ...
Egy igazi magyar hungarikummal is megismerkedtek a LIONS Cseretábor diákjai 2023. július 27. 22:00 Egy igazi magyar hungarikummal is megismerkedtek a LIONS Cseretábor diákjai
Monor Hegyessy Lions Club

A 12. utolsó teljes napunkon ebéd után a Zwack Unicum Ház felé vettük utunkat, hogy egy igazi magyar hungarikum múltjával és jelenével ismertessük meg diákjainkat. A múzeumban a Zwack család és az Unicum történetéről egy kisfilm megtekintése után, bepillantást nyerhettünk a gyártás folyamatába, a fűszereket megillatozhattuk, bár a pontos összetételt természetesen titok övezi.

bővebben ...
Magyar Kultúra Esten vettek részt a LIONS Cseretábor diákjai 2023. július 26. 22:00 Magyar Kultúra Esten vettek részt a LIONS Cseretábor diákjai
Monor Hegyessy Lions Club

A 11. napunkon megtartottuk az utolsó országbemutatónkat, valamint a Fésűs házaspár közbenjárására egy Kotányi fémdobozos fűszercsomaggal kedveskedhettünk a diákoknak, hogy a magyar konyha ízeit magukkal vihessék hazájukba. Az utolsó napok egyikén a diákoknak még lehetősége volt kiélvezni a Nyerges hotel termálmedencéjét, és pihenni egy kicsit, hiszen délután aktív program várt rájuk.

bővebben ...
Gödöllőn telt a LIONS Cseretábor 10. napja 2023. július 25. 22:00 Gödöllőn telt a LIONS Cseretábor 10. napja
Monor Hegyessy Lions Club

A 10. napunkat az Első Budapest-Gödöllő LIONS Club meghívására Gödöllőn töltöttük. Bemutatták nekünk Gödöllő néhány nevezetességét (Csaba Antal és 6 fő angolul jól beszélő fiatal: Hunyadi Boróka, Hunyadi Csongor, Újvári Gábor, Csaba Zsigmond, Ferencz Balázs, Szilágyi Keve), másrészt Hunyadi János első alkormányzónk és felesége (Gyöngyi) vezetésével és költségvállalásával ingatlanukon a gulyás kerti parti előkészületei történtek, melyen részt vett és segített Csabáné Edit és Víghné Kati gödöllői clubtagok.

bővebben ...
Esztergom és Szentendre sem maradhatott ki a LIONS Cseretábor programjából 2023. július 23. 22:00 Esztergom és Szentendre sem maradhatott ki a LIONS Cseretábor programjából
Monor Hegyessy Lions Club

A 8. napunkon elköszöntünk Katalinpusztától és Szlovákián keresztül a Mária Valéria hídon át közelítettük meg Esztergomot, hogy megcsodálhassuk a Bazilika látképét. Ezután belülről is megtekintettük a teljes nevén a Nagyboldogasszony és Szent Adalbert Főszékesegyházat, mely Európa 3., és egyben Magyarország legnagyobb bazilikája.

bővebben ...
A monori Tanoda meghívásának is eleget tettek a LIONS Cseretábor diákjai 2023. július 18. 22:00 A monori Tanoda meghívásának is eleget tettek a LIONS Cseretábor diákjai
Monor Hegyessy Lions Club

2023. 07. 18-án a 3. napunkon érzékenyítő programon vettünk részt a monori Tanoda meghívásának eleget téve. Ott a Máltai Szeretetszolgálat Máltai Önkéntes Fiatalok csoportja részvételével megszervezett nyári tematikus tábor kellős közepébe csöppentünk diákjainkkal. Némethné Fiel Gabriella Piroska a monori Tanoda vezetője köszöntött bennünket.

bővebben ...
Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC 2019. július 10. 09:00 Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC
Első Nyíregyházi Lions Club

Olasz és francia diákok érezték remekül magukat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az Első Nyíregyházi Lions Club jóvoltából. A Lions Ifjúsági Cseretábor program keretein belül ezúttal a Jeles és a Nyári család látta vendégül az olasz és francia diákokat, akik többek között ellátogattak a Nyíregyházi Állatparkba, a Jósa András Múzeumba és a nyírbátori Sárkány fürdőbe is.

bővebben ...
Képes beszámoló a YEC cseretáborról - 2018 2019. május 24. 10:00 Képes beszámoló a YEC cseretáborról - 2018
LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

A nagy népszerűségnek örvendő YEC Lions Ifjúsági Cseretábor diákjait három éven keresztül (2018-20) Győr városa látja vendégül: 2018-ban kiválóan sikerült a győri YEC tábor, melyre 13 országból 25 fiatal érkezett. Jó hangulatú programokból, élményekből nem volt hiány, bízunk abban, hogy idén is hasonló élményekkel térnek majd haza a nemzetközi program résztvevői.

bővebben ...

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.